Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ



Tο χειροτερο με το τρεξιμο ειναι οτι ουτε με καινουρια γκομενα να εβγαινα (η γυναικα μου δεν τα διαβαζει αυτα) .... Ολο αυτο σκεφτομαι . Ποτε θα ξαναπαω , που θα παω , με ποιον, ποση ωρα θα τρεξω , τι ρουχα θα φορεσω, να εχω ετοιμασει τα ρουχα απο πριν αν ειναι να παω νωρις, αν ειμαι μεσα στο προγραμμα , αν ειμαι εξω απο το προγραμμα , στενοχωριεμαι γιατι ποναει το ποδαρακι , τι να φαω , τι να μη φαω και ποσο και ουτω καθεξης...
Ψυχαναγκαστικος τυπος...
Μ’αρεσει ομως και απ’οτι μαθαινω υπαρχουν και χειροτεροι απο μενα.
Γι’αυτο λοιπον , μια και εχουμε μικρες φιλοδοξιες (και παντως οχι γκομενα), καταστρωνω τα σχεδια για την Κυριακη στον ημιμαραθωνιο του Διου που θα αποτελεσει προβα τζενεραλε για τον Αεθλο , που θα αποτελεσει προβα τζενεραλε για τον Αλεξανδρειο ο οποιος με τη σειρα του θα αποτελεσει προβα τζενεραλε για τον Κλασσικο .
(Ειπαμε...ψυχαναγκαστικος, σχεδον βλαμμενος) 
Στο Διον λοιπον ...



Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Αεθλος κλπ κλπ


Μετα απο αλλη μια εβδομαδα off λογω τραυματισμου, επανηλθα με προσοχη σα να παταω αυγα.
Μια δοκιμη στην διαδρομη του Αεθλου  με χαλαρο περπατοτρεξιμο για κανα δεκαρι χιλιομετρα, μεχρι να χασω τα σημαδια δηλαδη και να μου μεινει η απορια που συνεχιζει τελος παντων αυτη η απιθανη διαδρομη.
Πραγματικα απιθανη και μεγαλης ομορφιας αλλα και δυσκολιας.
Πολυ δυσκολη , παλουκι ολκης με τις ανηφορες και τς κατηφορες της . Διαπιστωσα ομως  πως ενα κομματι της το ετρεχα παλιοτερα εκει στην περιοχη κατω απο το Φιλιππειο (Πηγη των συνταξιουχων, μονοπατια Αγιου Βασιλειου , αντιπυρρικη στο Φιλιππειο) και αναθαρρησα.   Δηλωσα και για  τον αγωνα στις 24 Μαρτιου κι ο Θεος βοηθος (κυριολεκτικα γιατι θα με φανε οι λυκοι εκει πανω ετσι πως θα εχω μεινει τελευταιος).
Δυστυχως αισθανομαι οτι με τα απανωτα προβληματα στο ποδι δεν εχω κανει την προετοιμασια που ηθελα ενω ξεκινησα καλα. Θα ειναι μια δοκιμη ομως τοσο ο ημιμαραθωνιος του Διου, οσο και ο Αεθλος (αν και τον εκοψα για δυσκολοτερο απο τον Αλεξανδρειο) αλλα εν πασει περιπτωσει δεν παμε ουτε για ρεκορ, ουτε για πρωτη θεση.
Αυτη η εβδομαδα να βγει χωρις κανα προβλημα και ολα καλα . 
ΥΓ 1. Ωραια παρενθεση ηταν και ο χορος του ΣΔΥΘ την Κυριακη , ολοι τους καλα παιδια , τους συμπαθω πολυ...
ΥΓ 2. Μου την εχει σπασει αυτη η ιστορια με τη βροχη...Θελω καμια καλη λιακαδα με λιγη ζεστη.
αεθλος

παλι αεθλος

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

22η ημερα


Συνεχιζω για 22η προπονηση. Σταδιο ξημερωματα , Σειχ Σου Σαββατοκυριακα. 
Δήλωσα και τη συμμετοχή μου στο Διον για τις 3 του αλλου μήνα. Δεν παω στον Χορτιατη που ειναι την ιδια μερα γιατι ειναι πολυ παλουκι...Προσφατα το ποδι μου διαμαρτυρηθηκε για μια ακομη φορα αναγκαζοντας με να χασω 2-3 προπονησεις επανερχομενος ομως με την ψυχη στο στομα... 
Το Διον εχει ωραια διοργανωση - παρα την ασφαλτο και την καποια ενοχληση των αυτοκινητων - χαρη στην ωραια προσπαθεια του «Ζευς» που τα παει καλα σε τετοιες διοργανωσεις. (η αφισσα δεν μου πολυαρεσε αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα)
Ολα αυτα βεβαια με την προυποθεση οτι θα αντεξω ...
Εκανα μια αναδρομη και ειδα οτι και περυσι τα ιδια εγραφα, σαν γερος με ανοια...παλι το ποδι με πονουσε κλπ κλπ ...Το θεμα ειναι οτι θελω πολυ να τρεξω στον φετεινο Αλεξανδρειο , θελω πολυ να βγαλω το καινουριο προγραμμα προπονησης, να κανω εναν καλυτερο χρονο - χωρις να καιγομαι - και κυριως να τρεξω σε δυο ακομα αγωνες , τον Αεθλο και το Φθινοπωρο στον Κλασσικο. Ιδωμεν...
Να και η αφισσα του ημιμαραθωνιου στο Διον.