Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΑΕΘΛΟΣ , αυτος ηταν αγωνας





Αλλα τα ματια του λαγου και αλλα της κουκουβαγιας που λενε...
Aλλο πραγμα το ισιαδι, αλλο το βουνο...
Μ’αρεσε που ειχα γραψει οτι “Στο κατω κατω 26 χιλομετρα στο βουνο ειναι ...”
Χα...
Με πολλα χιλιομετρα στα ποδια μου αλλα χωρις καθολου προπονηση σε μονοπατια ειδα τον Χριστο φανταρο...
Φοβερος αγωνας απο ολες τις αποψεις. Ελαχιστους ειδα να τερματιζουν χωρις αιματα στα ποδια τους απο πτωσεις (κι εγω μαζι) .
Καταπληκτικα τοπια λιγα μετρα απο τα μερη που συνηθιζουμε να τρεχουμε.
Μεγαλος βαθμος δυσκολιας με πολυ περπατημα στις αποτομες ανηφορες. Αποτομες και οι κατηφορες με πολλα νεροφαγωματα , πετρες , σκονη και σαθρο εδαφος. Εκει που θαυμαζα το τοπιο πηρα και μια μεγαλοπρεπη βουτια και προσγειωθηκα αρκετα παρακατω. Ευτυχως με βοηθησε ενας φιλος να σταθω στα ποδια μου και καταφερα και ετρεξα τα υπολοιπα χιλιομετρα.
Μεγαλη απελπισια οι συνεχεις ανηφοροκατηφορες. Πανω που ελεγες επιτελους, εβλεπες μπροστα σου ενα νταμαρι...

Ολη η παρεα εκει. Γιωργος (χ3) Ευθυμης, Μαρκος, Γεωργια και ο προεδρος Μπαμπης. (Μονον ο Φωτης ελειπε) Μερικοι εκαναν φοβερο χρονο. Και εγω εμεινα ικανοποιημενος , αρκετα κουρασμενος και ολιγον κτυπημενος.
Πολυ καλη η διοργανωση , διπλα απο τα σπιτια μας σε ενα απιθανο βουνο. Πολλα συγχαρητηρια στους διοργανωτες για τον κοπο τους και τον χρονο τους...
Πριν την εκκινηση

στο πηγαινε...

στο ελα...

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΑΕΘΛΟΣ - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ


Και περυσι ο πιο καλος μου μηνας ηταν ο Μαρτιος
Πολλα και καλα χιλιομετρα , χωρις τραυματισμους (φτου φτου)
Μεθαυριο ειναι και ο ΑΕΘΛΟΣ οπου χωρις καμια επιγνωση του κινδυνου δηλωσα συμμετοχη και να δουμε τι θα κανω. Στο κατω κατω 26 χιλομετρα στο βουνο ειναι ...
Ειναι παντως ενας αγωνας που ανεκαθεν ηθελα να τον τρεξω (αλλα φυσικα δεν μπορουσα) ...
Περιμενω με μεγαλη ανυπομονησια (ισως και μαζοχισμο) αυτη τη συμμετοχη μου οπου θα υπαρχει και παλι ολη η τρεξιματικη , παρεα με ποικιλια τεμπου και χρονων. Εγω παντως θα το παω σιγα σιγα (λες και υπηρχε περιπτωση να το παω γρηγορα)
Αυτη θα ειναι και η προτελευταια μεγαλη προπονηση πριν τον Αλεξανδρειο οπου με μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση πλεον δηλωσα για δευτερη χρονια να τρεξω το μεγαλο...
 φωτο απο τη διαδρομη του αεθλου

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Σαν σχολικη εκδρομη.



Μαζευτηκαμε παρεα , ανεβηκαμε στο πουλμαν του ΣΔΥΘ και τραβηξαμε για Διον καθως δεν λεει να πληρωνεις βενζινη και διοδια στις μερες μας.
Πολυς κοσμος στην αναμονη , πολυ καλη εξυπηρετηση , σακουλιτσα με ολα τα κομφορ, τσιπακι για ηλεκτρονικη χρονομετρηση (η ακριβεια στις μετρησεις πανω απ’ ολα) και βουρ στην εκκινηση με αλλους 500 και βαλε.
Ευτυχως σταματησε η βροχη με το ξεκινημα  και παρεα με τον Φωτη καναμε ουσιαστικα εναν περιπατο (γιατι τρεξιμο δεν το λες) όπου μας εφαγε η αγωνια αν θα ειμαστε οι τελευταιοι του ΣΔΥΘ σε χρονο (δεν ειμασταν)
Ωραιος αγωνας , με τις ανηφορες και τις κατηφορες του, λιγο πιο πολλα  αυτοκινητα - αλλα δεν πειραζει - παρα πολλοι εθελοντες , πραγματικα αξιολογη προσπαθεια (οπως παντα) του πολυ καλου συλλογου ΖΕΥΣ και του Χρηστου Μυστριδη.
Θα ξαναπαω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και του χρονου.