Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Αγωνιστικο προγραμμα

Οταν λεμε αγωνιστικο σημαινει οτι θα συμμετεχω ως κινουμενος θεατης σε διαφορες εκδηλωσεις αγωνιστικου χαρακτηρα στην πολη και στα περιξ.
Για να σπαει η μονοτονια δηλαδη της συνηθως μοναχικης προπονησης ...
Εχουμε και λεμε.
Σεπτεμβριο στις 15 εχει τριανταρι στα Γιαννενα οπου ειναι αδυνατον να παω λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων ...
Την ιδια μερα ομως ειναι και ο ημιμαραθωνιος των Γιαννιτσων , Δρομος Θυσιας 2013 . Σιγουρα πραγματα απο  διοργανωση και  επιτυχια (και ζεστη και υγρασια) ειναι η ΟΜΓ στη μεση , Μπαμπης Σεμερτζιδης κλπ , ειναι φιλος καλος , πρεπει να παω αν και με φοβιζει λιγο η θερμοκρασια  .
Γιατι τα Γιαννιτσα καλα χρυσα και αγια αλλα απο κλιματικες  συνθηκες  ειναι σαν τον Αμαζονιο χωρις τους παπαγαλους ομως.    Θα παω.

22 του μηνα εχει την Τραπεζουντα... Υψηλαντειος Δρομος δεκαρι...εκει θελω να παω γιατι μ'αρεσει το χωριο ...Πρεπει ομως να το συνδυασω και με την προπονηση μου, που θελει αλλα χιλιομετρα. Ισως το βολεψω. Οποιος θελει ομως να παει...Ωραιο μερος και ωραια διοργανωση ...εχει και φαι στο τελος .
Τελος  29-10-2013 προβα τζενεραλε για τον Κλασσικο με τον Νυκτερινο της Θεσσαλονικης...Φυσικα θα τρεξω. Δεν συζητιεται.

Θαταν καλο να ευρισκα και κανα τριανταρι πριν την Αθηνα αλλα το βλεπω χλωμο...
Ας τρεξω αυτα και βλεπουμε.

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Στα πατρια εδαφη.
Μετα απο σειρα εντατικων τρεξιματων στην νησο των Σποραδων η οποια παρουσιαζει το μοναδικο γεωλογικο φαινομενο να εχει περισσοτερες ανηφορες απο κατηφορες (ανεβαινεις ανηφορα και οταν γυρνας παλι ανηφορα ειναι) τα ποδια μου πρηστηκαν απο το ανεβα κατεβα και καλοδεχθηκα την επιστροφη στη Θεσσαλονικη

Ωραια τα τοπια δεν λεω αλλα και πολυ δυσκολες διαδρομες μεσα στο δασος του νησιου , που σε αποζημωνε μετα ομως με μια βουτια
Επιστροφη στο προγραμμα προπονησης ομως με ελπιδα να παω να τρεξω στην Αθηνα ελπιζοντας οτι το ποδι θα κρατησει και θα ειμαι υγιης ως τοτε.
Ηδη ενα μεγαλο long run στο βουνο (με αιτια γρηγορης επιστροφης απο Εξοχη την εμφανιση κοπαδιου σκυλων) , αρχισα και παλι Καυτατζογλειο και βλεπουμε...

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Mπουλντοζες

Τελευταια προπονηση πριν να φυγω για διακοπες. Παρεα 5 ατομα 6 η ωρα το πρωι , ραντεβου στην πυροσβεστικη
Ωραιο τρεξιμο πολυ πρωινο 16 χιλιομετρα , καθως ολοι ηθελαν ενα καπως "μεγαλο" πριν το καλοκαιρινο σαββτοκυριακο  οπου οι υποχρεωσεις με μπανια οικογενειες κλπ ειναι πολλες.
Αυτο που μου εκανε εντυπωση παντως ηταν οτι μετα απο μηνες ξαναειδα την μπουλντοζα να μπαινει στον δρομο των γεφυρων...Εστρωνε παλι τον δρομο. Αν ηταν για να διευκολυνεται η διελευση των πυροσβσετικων μερες που ειναι εχει καλως. Μηπως ξαναμπηκε μπροστα ομως η ασφαλτοστρωση?