Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ


Σαν τον μαυρο ετρεξα φετος σε αγωνες ολων των ειδων και για ολα τα γουστα, συνδυαζοντας προπονηση με διασκεδαση .
Τελευταιος ο δρομος της Πυλαιας . 15αρι μεσα στην πολη (εστω στην Πυλαια που δεν ειναι δα και μακρια) , ολιγον τρεηλ , ολιγη ασφαλτος και ολιγα αυτοκινητα.
Καλυτερη η διοργανωση φετος απο περυσι, προβληματα υπηρχαν αλλα δεν τα αναφερω καν, γιατι το θεωρω εγωιστικο και καπως γαιδουριά , αγωνες που καποιοι σκιζονται να τους στησουν , να τους την πεφτουμε γιατι δεν μας αρεσε το ενα η το αλλο. Αμα δεν μας αρεσει δεν παμε και τελειωσε.
Καποιοι αγωνες θα ειναι καλυτεροι απο καποιους αλλους , αλλα το σιγουρο ειναι πως καθε αγωνας που γινεται μεσα στην πολη μας πρεπει να μενει και να επαναλαμβανεται καθε χρονο, αλλιως θα μας φαν οι δρομοι.
Πηγα λοιπον με τον διοσκουρο τον  Φωτη  οπως και στην Βεροια, μαζι ξεκινησαμε , μαζι τερματισαμε. Πηγα καποια στιγμη να τον αφησω πισω αλλα ειμαστε ρυθμισμενοι εμεις να τερματιζουμε μαζι και γρηγορα με εφτασε.
Ωραια ηταν , πολυ κοσμο ειχε , πολυ ευγενικους εθελοντες , ανεφοδιασμοι  , ενδιαφερουσα διαδρομη.
Χλαπακιασα και το σουβλακι στο τελος...
Φυσικα μονη η παραφωνια οι γαϊδαροι που με τα αυτοκινητα τους μας μπινελικωσαν στον δρομο Πανοραματος αλλα κι αυτοι που περνουσαν σαν μανιασμενοι διπλα μας.
Αντε και του χρονου.
Παρεπιπτοντως πολυ ωραιο σαιτ αυτο.
Απορω μονο ποιος εκατσε και μαζεψε ολα τα αποτελεσματα απο ολους τους αγωνες...

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ


Μετα απο καιρο οργανωθηκε η καταλληλη εκδρομη και πεταχτηκαμε μεχρι τη Βεροια με Μαρκο, Φωτη και Γιωργο επ’ευκαιρια του 2ου Φιλιππειου δρομου.
Εδω πηγαμε περυσι, δεν θα πηγαιναμε φετος?
Διοργανωτες οι τοπικοι της Βεροιας (Δημος) προεξαρχοντως του Αντωνη Κουκουτεγου που ειναι εγγυηση ο ανθρωπος για τετοια πραγματα.
Αφιξη στη Βεροια , μετα με λεωφορειο στην Βεργινα, επισκεψη στους ταφους οπου εκανε και ζεστη , αλλαγμα στο κρυο και μετα βουρ στην εκκινηση...
Ωραιος αγωνας . Γρηγορος . 
Με καμια εξακοσαρια συμμετοχες. Χωρις αντιτιμο. 
Με ανεφοδιασμους. Με εθελοντες. 
Με ωραιο καιρο που μας ζεστανε στη διαδρομη. (Ηλιος με δοντια).
Με το περασμα απο τον Αλιακμονα (ολα τα λεφτα) .   

Με προφιτερολ στο τελος.
Και με καλους χρονους και απο τους τεσσερεις μας.
Μ’αρεσει αυτος ο αγωνας . Θα ξαναπαω. 
(την αλλη Κυριακη Πυλαια)