Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ?

Ξανά Κυριακή. Με τον Μάρκο αυτή τη φορά. Δυο προπονήσεις όλες κι όλες  μέσα στην εβδομάδα με το μεγάλο τρέξιμο την Κυριακή.
Και θα μου πεις τι μπορει να ενδιαφέρει αυτό.
Μα δεν γράφω επειδή ενδιαφέρεται κάποιος αλλά υπάρχουν κι άλλοι (πολλοί απ'ότι βλεπω) εκεί έξω που έχουν αρχίσει τη μεγάλη προπόνηση για τον Μαραθώνιο του Απριλίου και πιθανόν σκέφτονται τα ίδια.
Θα βγει το 42αρι ή όχι? Αξίζει τον κόπο να χτυπιέμαι για διόμισυ ώρες και βάλε στο βουνό? Στο κάτω - κάτω δεν είμαι αθλητής.
Ναι αξίζει , γιατί κάθε τέτοιο τρέξιμο , μεγαλίτερο από κάθε άλλο που έκανες πριν είναι ένας μικρός μαραθώνιος. Αν δε, το τρέχεις και στο βουνο είναι απόλαυση.
Είδα κι άλλους να κάνουν την ίδια διαδρομή. Πυροσβεστική - Γέφυρες - μέχρι Εξοχή και πίσω (Θα μπορούσε νά'ναι κι αλλού στην Ελλάδα) .
Μεγάλη ικανοποίηση. 20+ χλμ , όταν παλιότερα δεν μπορούσες να κάνεις τα πέντε , τα δέκα. Και δεν ήταν και τόσο δύσκολο. Μοναδικό πρόβλημα ότι τελειώνει η ευθεία. Περάσαμε στην άλλη πλευρά του Σειχ Σου. Μπήκαμε στο χωριό. Θα το λύσουμε την άλλη φορά . Την ερχόμενη Κυριακή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου