Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ



Σε πολυ καλύτερες καιρικες συνθηκες από καθε αλλη χρονια πηγαμε και τρεξαμε μαζι με ολο τον σεμσελε στα Γιαννιτσα  στον ετησιο ημιμαραθωνιο , στα πλαισια και της προετοιμασιας για τον κλασσικο.
Αναπαντεχα ολος ο καλος ο κοσμος ηταν εκει με μεγαλη συμμετοχη , χαβαλε , αρκετα γρηγορα τρεξιματα , ολα καλα ... Η θερμοκρασια ηταν ιδιαιτερως ανεκτη , οι ανηφοριτσες επισης , εγω τουλαχιστον απο τον εαυτο μου εμεινα ευχαριστημενος , τρεχοντας προσεκτικα , συντηρητικα, με καλο χρονο για τα δικα μου δεδομενα, χωρις καμια ενοχληση.
Ωραια.
Η παρεα ηταν εξαιρετικη , Μαρκος,  Γιωργος, Μακης , Στελιος , Βαγγελης Γεωργια κλπ κλπ
Η διοργανωση επισης εξαιρετικη.
Αψογη ασφαλεια στον αγωνα .
Καλη τροφοδοσια με παρα πολλους εθελοντες.  Στο τελος χυμοι , μπανανες, μεταλλιο και μπλουζακι σε εναν αγωνα που ηταν  δωρεαν.
Χαβαλες μετα τον αγωνα, συγκριση επιδοσεων , καζουρα , φωτογραφιες , παιδικη χαρα γενικως . Αμεση αναχωρηση για Θεσσαλονικη με αποτελεσμα νωρις νωρις στα σπιτια μας , οποτε μετρησε σαν μεγαλη προπονηση...
Απο βδομαδα και παλι long runs στο βουνο γιατι θελω δουλεια και αν αντεξει το ποδι θα τα καταφερω να ειμαι ετοιμος στην Αθηνα ...Μεσαια σταση φυσικα νυκτερινος ημιμαραθωνιος που θα ειναι και ο τελευταιος αγωνας μεχρι τον Κλασσικο

Και καποιες ωραιες φωτο   
Αφετηρια 

 Ναυταθλητικο Λουδια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου