Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΧΑΛΑΡΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ

Συνεχεια χαλαρων τρεξιματων το Σαββατοκυριακο , τοσο χαλαρων ομως που νομιζω οτι λυνεται το προβλημα μου σε ποιον μαραθωνιο να τρεξω, μαλλον σε κανεναν,  αφου δεν με βλεπω να ειμαι ετοιμος για τιποτε αλλο εκτος απο παραγγελια μιας ακομα μεριδας μπεργκερ.
Η προπονηση μου μεχρι στιγμης περιλαμβανει σταδιακη μειωση (χωρις να το θελω) του ογκου προπονησης αλλα και του  ρυθμου τρεξιματος , τοσο σταδιακη ομως που ειναι να απορει κανεις πως δεν πεφτω οταν ξεκιναω το τρεξιμο , τοσο αργα παω.
Βοηθαν βεβαια και τα αλλα τα κωλοπαιδα που κανουν την προπονηση τους αλλα οταν ερχονται μαζι μου πιανουν τον χαβαλε και παει κατα διαολου το πραγμα. 
Γιατι και στον Χορτιατη με Γεωργιου και σκυλο πηγαμε και αντι για τρεξιμο  καναμε την ετησια φωτογραφηση του πλεημποϋ, αποδεικνυοντας οτι ο αριθμος των γιγαμπαϊτ φωτογραφιων που βγαινουν σε ενα τρεξιμο , ειναι αντιστροφως αναλογος των χιλομετρων που διανυονται και αναλογος του χρονου που απαιτειται.
Μην συζητησω για τα πρωινα τρεξιματα το Σταδιο που οταν παω γινεται αρχικα η καθιερωμενη δοξολογία οπου κακολογουμε  τις γυναικες μας , μετα ακολουθει διεξοδικη  αναλυση των τεκταινομενων στον ΠΑΟΚ , εκτιθεται στη συνεχεια η αναλυτικη κριτικη των νεων εστιατοριων και ζαχαροπλαστειων της πολης, το θεμα των εκλογων (αυτο για λιγο), η παρουσιαστρια της  Χρυσης Μπαλλας (αυτο πολυ και με λεπτομερειες)    και μετα απο δυο ωρες προπονησης  εχουμε διανυσει περι τα 6,5 χιλιομετρα. 

Μ’αυτα και μ’αυτα μενουν δυο μηνες για τον μαραθωνιο της Πελλας και δεν με βλεπω επαναλαμβανω ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου