Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ

Πλακέτας. Ούτε με το αμάξι δεν τον πρόλαβα

Δε με θελει - δε με θελει. Οσο μαρεσει να τρεχω βουνο τοσο την παταω. 
Δηλωσα – φυσικα – να τρεξω στον Χορτιατη αλλα το ποδι δεν…
Το οποιο ποδι το γυρισα στην προηγουμενη προπονηση στον Χορτιατη ενοψει αγωνα και ετσι εχασα την επετειακη εκδοση , με πολύ  κοσμο και παρα πολλους φιλους .
Αυτά από τα νέα του κουτσου αλογου  όπως λεει και ο φιλος μου ο Μακης (αμα εχεις τετοιους φιλους…) 
Πηγα όμως. Και ευχαριστηθηκα από αποσταση εστω γλυτωνοντας την βροχη που επεσε – αγρια μαλιστα – καθως γυρισαν οι διαφοροι φιλοι (Μαρκος Πανος Στεφανος Καυκος) από πανω «κλαιγοντας» που βουτηξαν τα δωδεκαποντα τους στη λασπη (Ιου…) 
Ηταν ωραια . Ειχε μουσικες (ρε Στελιο πιο σιγα την άλλη φορα να τον πεις τον ντιτζεη να μπορουμε να κοροιδευουμε φωναχτα και να μας ακουνε) , ειχε αρκετο κοσμο λαμβανοντας υποψιν τις συνθηκες (βροχη , κορωνοϊος , τιμωρια ΠΑΟΚ κλπ), ειχε πολλους καλους τους οποιους και ειδα να κατεβαινουν σφαιρα από το καταφυγιο και τους θαυμασα, ειχε και έναν μικρο αγωνα που χρειαζοταν . 
Ηταν κλασσικος Χορτιατης. Δυσκολος αλλα οχι πολυ, και λασπωμενος, οχι φοβερα αλλα αρκετα να το καταλαβουν .
Απορια : Περιμενα τον πρωτο (Πλακέτας, Διαλεκτος , Φραγκουλης οι τρεις πρωτοι) στο καταφυγιο 7,5 περιπου χιλιομετρα με το αυτοκινητο από τον τερματισμο , μολις περασε κατεβηκα γρηγορα με το αμαξι κατω και μεχρι να φτασω ειχε τερματισει . Ε ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!! Ελεοοοοοος…
Διάλεκτος . 2ος

Φραγκουλης . 3ος

Ζηλεψα . Παροτι πονουσα   θα ηθελα να παω να τρεξω κι εγω αλλα συμβιβαστηκα να παρακολουθω. Με το που εφυγε η ηλιαχτιδα με το εξαρι αρχισε η βροχη  , και σκεφτηκα τι ωραια θα ηταν να παω με τους αλλους (και το να πίνεις καφεδαρα καλο ήταν αλλά οχι τόσο βρωμικο και κουραστικό). 
Μ’αρεσει ο Χορτιατης . Χαρηκα που ειδα τον φιλο μου τον Στελιο τον Καιαφα που ηρθε παλι από την Αγγλια , διοργανωνει  τον πιο ωραιο αγωνα της πολης , η διοργανωση είναι πληρης , με τις δυσκολιες της με τα δωρα της , με φαγητο , εχει απ’όλα. Κι αν χαθηκαν μερικοι  - ξερω τι σπαστικο είναι -  ας οψονται οι βλαμμενοι που πανε και τραβανε τις κορδελες (υπαρχουν και τετοιοι) . 
Σταθμός Καταφύγιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου