Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ



Καθε χρονο τετοια εποχη τα ιδια... Και τι τρεχουμε τωρα...Αντε πηγα στο Σειχ Σου , μεγαλο κατορθωμα . Μετα? (τα ιδια ακριβως εγραφα περυσι σαν τους γερους που λεν τα ιδια και τα ιδια, η επιτομη της βαρεμαρας...) 
Στοχος βεβαια ειναι η Αθηνα αλλα μεχρι τον Νοεμβριο ποιος ζει ποιος πεθαινει.
Ετσι ενδιαμεσως των ψιλοτρεξιματων , αποθεραπευομαι απο εναν τραυματισμο στη γαμπα (ως συνηθως) παιξαμε και το ποδοσφαιρο μας  στο σταδιακι  με κατι αλλους κουλους - ημιαναπηρους  το Σαββατο και τωρα σχεδια...
Δεν παω Μετσοβο. Με επιασε κριση αυτογνωσιας και ειπα να με προφυλαξω.
Θελω να παω ομως τον Ιουλιο στο Ζαγορι στο 22αρι το οποιο ειναι μεσα στα σχεδια και τις δυνατοτητες μου. Αν δεν ξανατραυματιστω...
Ενδιαμεσα? Ειδα εναν αγωνα στο Βαβδο , 15 Ιουνιου , το σκεφτομαι. Θα παει και ο φιλος μου ο Στελιος ο Καϊαφας εκει , εγγυηση οτι θα ειναι ο  αγωνας μανικι ...
Θα παω στο Ξηρολιβαδο αν γινει που ειναι ο καλυτεροτερος αγωνας βουνου . Ασε που εχει και σουβλακια στο τελος κατω απο τα δεντρα. Δεν ειδα ανακοινωση ακομη και ανησυχω. 
Εχει και κατι αλλα ψιλα, αλλα λεω πια να προσπαθησω να μπω λιγο στο κλιμα των trail να κανω λιγο προπονησουλα εκει στη διαδρομη του Αεθλου...Θα δουμε .  Μολις γινει το ποδι καλα , ευκαιρια δηλαδη να μην τρεξω , να κανω λιγο ποδηλατο, να βγαλω καμια βολτα τα παιδια να εξιλεωθω για τις συνεχεις προπονησεις του χειμωνα, τετοια πραγματα...  
 Παρεπιπτοντως αυτο το καυτατζογλειο ακομη κλειστο ειναι . Να το εχουν να το χαιρονται. Τις προαλλες ενα πρωι, ειδα την πορτα ανοιχτη και χαρηκα , αλλα ηρθε κατα τις 7.00 το πρωι ο φυλακας και την κλειδωσε. 
Δηλαδη πραγματικα δεν ξερω τι καταλαβαινουν αυτοι οι κάλοι που   κλειδωσαν το σταδιο μας (σταδιο ΜΑΣ οχι σταδιο ΤΟΥΣ) , δεν ειναι για τα 5 ευρω, ειναι η νοοτροπια τους. 
Στ'αρχιδια τους (me to pardon madame) τελειως. 
Εχεις και αυτους τους αχρηστους τους υποψηφιους , κανεις δεν παρνει θεση , μονο ο φιλος μου ο Ντινος ο Καραμητρουσης που βοηθησε ενεργα στη διαμαρτυρια. Δεν με νοιαζει για τους πολιτικους, ο Ντινος δεν ειναι απο αυτους , με νοιαζει να νοιαζονται οι υποψηφιοι για μας, γι'αυτο το γραφω .  
Στις εκλογες τωρα σκεφτειτε ποιος νοιαζεται ...

2 σχόλια:

  1. Η βαβδος έχει 581 μέτρα υψομετρική και το ζαγόρι 1100.Σαφέστατα δυσκολότερο.Θέλει καλή προπόνηση στο σειχ σου.Οσο για τις γάμπες δοκίμασε να τρέχεις ιδίως στο βουνό με compression κάλτσες. Θα δείς πραγματικά διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλτο ευχαριστω. Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη γιατι εχω φαει τα μουτρα μου επανειλημμενως στο βουνο...

      Διαγραφή