Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΥΡΩ - ΓΥΡΩ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Λιμανι


Ωραιο τρεξιμο το Σαββατο . Απο εκεινα που ξεκινας και δεν λεν να τελειωσουν. Και δεν θες να τελειωσουν. Ξεκινησα   χωρις παρεα αν και στον δρομο ειχαν βγει ολοι πρωι σαββατου σαν τα σαλιγκαρια και τρεχαν να συμπληρωσουν χιλιομετρα. Ξεκινημα χαραματα απο το Σταδιο , υπερπηδηση του φρακτη, συντομο 5αρι για ζεσταμα παρεα  με δυο φιλους, ταχεια  ανασκοπηση του Μουντομπασκετ και των μεταγραφων του ΠΑΟΚ που δεν εγιναν και βουρ 3ης Σεπτεμβριου   προς Παραλια  . Στον δρομο,  Σακης runner  με Μπαμπη απο Olympus marathon πηγα να τους ακολουθησω αλλα ...δεν... , πολυ το γκαζι για μενα συνεχισα για λιμανι και Πορτο Παλλας . (μ’αρεσει πολυ η διαδρομη μεσα στο Λιμανι )
Επιστροφη, Παλια Παραλια, συμπληρωνω 10 + , με ποναει λιγο το ποδι ξανα , βλεπω μετα και κατι αλλους γνωστους να τρωνε τις σολες τους στα τσιμεντα της παραλιας, συνεχιζω απτοητος για Κρηνη (θαυμαζοντας εν τω μεταξυ τον εαυτο μου για το long run , αφου δεν υπηρχε και κανεις αλλος μαζι μου να θαυμασω). Επιστροφη , πετυχαινω John και Βαγγελη στον δρομο , μ’ειχε φαει η μοναξια , σε λιγο θα αρχιζα να μιλαω μονος μου , να παω λιγο μαζι τους σκεφτομαι αλλα που? Αυτα τα σκυλια πανε στο 5’ /km αστους να φυγουν.
Επιστροφη με χαλαρους ρυθμους πλεον μεχρι την μαρτυρικη ανηφορα της 3ης Σεπτεμβριου που καλη ειναι οταν την κατεβαινεις, Γολγοθας στο ανεβασμα , οταν μεγαλωσω σκεφτομαι θα την ανεβω μια φορα ολη τρεχοντας , περναει και διπλα μου ενω ειχα αρχισει να περπαταω,  σαν ξανθο ξωτικο η Δημητρα , αερας κανονικος , ε δεν πειραζει και το περπατημα καλο ειναι ...

Εκλεισα κοντα 25, ειχα την εντυπωση οτι ετρεχα ολο  το πρωι γυρω γυρω στην πολη,  παμε για αλλα τοσα το αλλο σαββατοκυριακο εκτος κι αν παω Γιαννιτσα ... Δρομος Θυσιας στις 21.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου