Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΑΣΚΟΠΩΣ ΠΑΛΙ


Ξανα χωρις  μεγαλεπηβολους  στοχους για προπονηση μετα την επιστροφη απο Κωνσταντινουπολη , αρχισα να τριγυρνω σαν το κοπροσκυλο  από βουνο σε βουνο  ενδιαφερομενος να κανω δυο καλους αγωνες απο τη νεα χρονια σε  Χορτιατη κατάρχην και Αεθλο στη συνεχεια. 
Γιατι με φωναζει σαν τις Σειρηνες τον Οδυσσεα και ο φιλος ο Στυλιανος ο Καϊαφας να μην χασω τη λασπη στον Χορτιατη , εσφιξε λεει...  Στελιο , αλλο πραγμα τα ιαματικα λασπολουτρα, αλλο το τρεξιμο στην αιωνιως υγρη   λασπη του Χορτιατη»)
Αρχισε να κανει και ψοφοκρυο και δεν λεει το πρωι στο σταδιο, αλλα ειναι οι διαφοροι φιλοι εκει και πρεπει να παω,  εχουμε να πουμε πολλα αλλωστε, αμα τη επανενάρξη του πρωταθληματος ποδοσφαιρου , να κακολογησουμε διαφορους  , να πουμε για τον ΠΑΟΚ , ενδιαφεροντα πραγματα.
Και μια που ειπα για το σταδιο , αραγε τωρα υπαρχει περιπτωση να ανοιξει το καταραμενο βοηθητικο? Εμεις δεν πειραζει πηδαμε απο πανω (ειμεθα και αθλητικοι τυποι, το λενε ολοι)  ετσι κι αλλιως το πρωι ειναι κλειστο αλλα δεν το λυπαται κανεις που ειναι ετσι αδειο και καθονται οι φυλακες και το κοιτανε?
Ειναι να απορεις ωρες - ωρες με την βλακεια των ανθρωπων.
Τελος παντων ας το κρατησουν κλειστο να το χαιρονται , τωρα εχω και τον 3ο Φιλιππειο την παραλληλη Κυριακη , θα παρω Φωτη Διοσκουρο μαζι μου, τον ψηλο τον Μαρκο, το γατι  και οποιον αλλο απο τον σεμσελε θελει να ερθει , ωραιος ο αγωνας, ετρεξα και τους αλλους δυο  , πας καρφι απο  Βεργινα προς Βεροια , σου βγαινει η ψυχη  μεσα στην πρωτευουσα του ρεβανιου απο την ανηφορα αλλα δεν πειραζει εχει και προφιτερολ στο τελος. Το εχουν οι Βεροιωτες με τους αγωνες τοσο αυτος, οσο και ο αλλος στο Ξηρολιβαδο ειναι πολυ ωραιοι .

Θα παμε με αυτους τους απολιτιστους λοιπον , θα δουμε και τους βασιλικους  ταφους  απο μεσα , οπως και περυσι αλλα που να δουμε πολιτιστικο χαϊρι , εκαναν ολοι ασχημιες μεσα στο  μουσειο, σαν δεν ντρεπονται σοβαροι ανθρωποι σου λεει μετα, ουτε σε ζωολογικο κηπο δεν ειναι να τους πας ποσο μαλλον στους βασιλικους ταφους των Μακεδονων .

Ωραια στον αεθλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου