Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΒΡΩΜΟΚΡΥΟ

Καυτανζογλειο (πριν τα) ξημερωματα...

Μετα από εναν μαλακο χειμωνα και  φουλ γκρινια απο διαφορους και διαφορες οτι δεν κανει κρυο , δεν χιονιζει, να δουμε επιτελους λιγο χιονι, (ελεγα κι εγω οτι δεν εχει χιονι ουτε στον Ολυμπο) να τα χαϊρια. Εμ λυσαξαν με τα χιονια , τον ηπιαμε κανονικα.
Και δωστου τα μπουφαν και τα αντιανεμικα και τα γαντια και οι σκουφοι, εβγαινα για τρεξιμο σαν θερμοσιφωνας με ποδια απο τα πολλα τα ρουχα.
Βεβαια δεν πειραζει ξεκουραστηκαμε λιγο στην αρχη  (οχι οτι ειχα κουραστει και καθολου πιο πριν) και παλι φρεσκιοι φρεσκιοι και ολιγον πιο στρουμπουλοι  ξαναπιασαμε τα μονοπατια και τα αγροτικους δρομους
Φυσικα το δαγκωσα  κανονικοτατα , εκανα διαφορα τρεξιματα στο Σειχ Σου, εκανε ψοφοκρυο , ειχε λασπη , ειχε παγο , ιδανικες συνθηκες προετοιμασιας για λοκατζη .  Στην δε καθοδο απο τον δρομο των γεφυρων για καραβι η κατασταση ηταν κολασμενη , σα μια μεγαλη λασποτσουληθρα ειχε γινει το μονοπατι , καθομουν και μαζοχιζομουν κανονικοτατα την περασμενη Κυριακη, ενα χιλιομετρο κατηφορα σε κανα δεκαλεπτο το κατεβηκα.  
Στο δε σταδιο οπου παμε καθημερινες αρχικα ειχε πολυ παγο,  τωρα ελιωσαν οι παγοι αλλα τριτη βδομαδα χωρις νερο στα αποδυτηρια , εμενα δε με νοιαζει βεβαια γιατι δεν κανω μπανιο - εκανα τα Χριστουγεννα, του χρονου παλι - αλλα εχω απορια να δω ποτε θα ξαναρθει το νερο στο στολιδι αυτο του αθλητισμου της πολης, θα ξαναρθει φαινεται μολις  βαλουν παλι εισοδο (παντως κλειδωμενο ειναι κανονικα).
Επ'ευκαιρια δηλωσα - εννοειται - στον 7ο Χορτιατης trail run  , 4η συνεχομενη συμμετοχη  ετσι να ξυπναμε λιγο , ποιος ξερει τι κακο θα μας βρει και παλι στο βουνο αυτο , το βλεπω ειναι χιονισμενο σταθερα , μεχρι να φτασει ο Μαρτιος (5 Μαρτιου ειναι ο αγωνας) μεχρι μαμουθ θα εχουν βγει εκει πανω μου φαινεται, θα μαρτυρησουμε παλι.  
Πηρα και ενα βιβλιο για το trail running (για Ultra παναθεμα με)  να μορφωθω , να προετοιμαστω επιστημονικως, φτανει το πακετο ανοιγω το βιβλιο ... ενα σωρο ιστοριες για αγριους μεσα, δεν βγαζω ακρη, ασε που τα γραμματα εχουν γινει πολυ μικρα και δεν διαβαζονται  , καλα ρε παιδια πως θα τα διαβασουμε αυτα ?  (πρεπει να παω στον ψηλο οφθαλμιατρο  επειγοντως να με δει, δεν βλεπω ουτε τη μυτη μου πια , θα βγει κανα αγριογουρουνο μπροστα μου σε κανα μονοπατι , θα νομισω οτι ειναι γατα) 
Παντως φτανει μ'αυτο το βρωμοκρυο , ενταξει ειπαμε να μην κανει ζεστη αλλα εχουμε προετοιμασιες (για ποιον αγωνα δεν ξερω ακομη αλλα θα το σκεφτω κι αυτο) να κανουμε .
ΟΚ στοπ οι γκρινιες δεν με υποχρεωσε κανεις να τραβαω τα μαρτυρια του Ιωβ , μονος μου το κανω και μ’αρεσει . 
Συνεχεια στο βουνο...
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου