Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

6 ΣΤΑ 6


Βουρ για συμμετοχη στον 6ο Νυκτερινο μονο και μονο για να κανω το 6 στα 6 και μια καλη προπονηση ενοψει της Αθηνας.
Αυτη τη φορα χωρις τον Διοσκουρο που με πουλαει συστηματικα τωρα τελευταια αλλα θα τον φτιαξω εγω στην πρωτη ευκαιρια.
Γιατι ο Νυκτερινος ειναι γιορτη  για την πολη , χιλιαδες κοσμος τρεχει και ειμαστε και εντος εδρας , μια κατεβασια κανεις στο κεντρο και πας και τρεχεις και μετα σε δεκα λεπτα εισαι σπιτι σου, τι αλλο να θες δηλαδη .
Και ειναι μεσα στην πολη  και ειναι και βραδυ με τα φωτα και γνωστους βλεπεις , και στο κεντρο τρεχεις και εχεις και ενα σωρο βλαμμενους να σε βριζουν γιατι αποχωριστηκαν το αμαξι τους για λιγες ωρες ενω ειχαν επειγουσες δουλειες ,  να πανε στο ζαρα για φουστες και οπου αλλου για σωβρακα .
Γι'αυτο δεν συμμεριζομαι τις γκρινιες που παντα υπαρχουν,  ωραια ειναι και μπραβο σε αυτους που το ξεκινησαν , θα τον τρεχω τον αγωνα ελπιζω οσο μπορω , θα τον τρεξω και το Σαββατο και ασε το Διοσκουρο να σκασει.
Ευκαιρια να κανω μια γερη προπονηση , επιτελους τελειωνει και αυτη η προετοιμασια καναμε εικοσαρια , καναμε εικοσιπενταρια,  καναμε τριανταρια λιωσαμε τα ποδαρια μας στο τρεξιμο , ακομα ενα λονγκ ραν εμεινε και ειμαστε ετοιμοι για Αθηνα οπου θα κατεβει η σαρα η μαρα και το κακο συναπαντημα κυριολεκτικα φετος , ειμαστε σχεδον κομπλε.
Και καναμε σχεδον  ολη την προετοιμασια στον εξωτερικο διαδρομο  του Καυτανζογλειου φετος , μισο ταρταν - μισο τσιμεντο , παλι καλα που ηταν κι αυτο γιατι το καημενο το βοηθητικο δεν το βλεπω να το στρωνουν με ταρταν  και αντε εμεις ειμαστε χομπιστες,  τα πιτσιρικια που κανουν στιβο στα σοβαρα τι φταινε ? (αν και κανουν προπονηση και στο κεντρικο που εχει το πιο σκληρρο ταρταν του κοσμου ολου) .
Φτου - φτου φετος δεν ειχα και  καποιο τραυματισμο παροτι κανω πιο πολλα χιλιομετρα , δεν μπορω να το εξηγησω,  οσο μεγαλωνω τοσο λιγοτερο τραυματιζομαι , μαλλον η νεκρικη ακαμψια που πλησιαζει θα φταιει .
Απομενουν και τριαντα μερες για την Αθηνα , η προετοιμασια πηγε καλα βεβαια , αλλα απο το ξυπνα καθε μερα χαραματα  εχουμε γινει κι εγω και οι αλλοι σαν τους νεκροζωντανους.

Γιατι μας λεει και κανας φυσιολογικος ανθρωπος να παμε να  πιουμε καμια μπυρα να βγουμε ρε παιδι  λιγο το βραδυ και σκεφτομαστε (οχι μονο εγω - ειμαστε ολοι ετσι, ολοι το ιδιο κανουμε - επιβεβαιωμενο) πως θα ξυπνησουμε στις 5 το πρωι για να παμε για τρεξιμο/κολυμπι,/γυμναστηριο/βουνο/παραλια  κλπ κλπ και τελικα δεν παμε πουθενα και κοιμομαστε απο τις 10  , γι'αυτο δεν μας κανει παρεα πια κανεις  και εχουμε γινει μονοχνωτοι και κανουμε παρεα πια μεταξυ μας και αυτο το συζηταμε (εμενα να πω μ'αρεσει λιγο , μ 'αρεσει και να τρεχω μονος μου και εχω αρχισει και αποφευγω και τους αλλους δρομεις , νομιζω οτι εχεουν αρχισει και οι αλλοι και με αποφευγουν πια, κανονικος μονοχνωτος, να το προσεξετε αυτο...) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου