Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΚΙΕΣ

Η φωκια - δολοφονος κοιμαται



Διακοπες τελος 
Ποτε πηγαμε, ποτε γυρισαμε δεν το καταλαβα να πω τη αληθεια παρα το γεγονος οτι βαριεμαι να καθομαι σε ενα μερος.
 Εννοειται οτι με το που πηγα λυσσαξα να τρεχω κανοντας τα πιο πολλα χιλιομετρα ολων των εποχων στην Αλοννησο . Με το προσχημα της συμμετοχης στον επομενο  αγωνα, αυτον στο Παρανεστι , εκμεταλλευτηκα στο επακρο τις ανηφορες του νησιου καθως ειχα συμμαχο τις απανωτες  συννεφιες που εκαναν τις προπονησεις πιο ευκολες . 
Και δωστου οι ανηφορες , και δωστου οι χωματοδρομοι  και δωστου η θέα στα νησια και τροφοδοσια με φρεσκα συκα απο τον δρομο  , ηταν υπεροχα αν και πρεπει να πω οτι στο μεγαλο τρεξιμο που εκανα στο νησι εφτυσα το γαλα της μανας μου παροτι η υψομετρικη δεν ηταν μεγαλυτερη των 600 μετρων συνολικα.
ρομαντζαδες

Και δωστου μετα τα μπανια και οι βαρκαδες - φετος κατι ποτα και κατι τσιπουρα τα εκοψα, ενα μπαρμπεκιου πηγα να κανω και τα σουβλακια ηταν πυριμαχα φαινεται , εψηνα εψηνα και δεν καιγοντουσαν τα ατιμα λες και ηταν απο αμιαντο   , οταν δε τα εβγαλα απο τη φωτια   ειχαν γευση υφη και τρυφεροτητα ψημενου λαστιχου - απο το χοντρο στα τρακτερ που βαζουν .  
Ειχα και μια συνατηση με την φωκια τον Μπιλη  που βγηκε σε μια παραλια , μεγαλη μουρη αυτος , πηγε και βγηκε σε παραλια γυμνιστων (χαθηκαν ρε οι αλλες?) και εριχνε κατι ξαπλες, τον ζηλεψα. Ηταν ερημικη η παραλια αλλα βρεθηκαν  κατι Ιταλοι τουρισται που ηθελαν να τον βγαλουν φωτογραφιες που κοιμοταν. Με ρωτησαν εμενα αν επιτρεπεται   , λαθος ανθρωπο ρωτησαν , τους ειπα οτι ειναι αγριος ο Μπιλης (ποσο αγριο μπορει να ειναι ενα ζωο που λεγεται Μπιλης ?) οτι αν ξυπνησει μπορει να τους δαγκωσει και κατι τετοια και οτι δεν πρεπει να κανουν θορυβο και ολα αυτα για να κανω εγω μπανιο με την ησυχια μου λιγο παραδιπλα (κακοηθης ανθρωπος ξερω αλλα στενοχωρεθηκαν τα παιδακια τους και τους  ειπα να πανε να βγαλουν φωτογραφιες  αλλα δεν φταιω 'γω  αυτοι ζητησαν την αδεια απο την αφεντια μου λες και ειμαι φωκοδιαχειριστης) .   
Αγιοι Αναργυροι

Το προπονητικο προγραμμα που ακολουθω ο θεος να το κανει τετοιο καθως παω με  αυτοματο πιλοτο και εμπειρικα. Τοσα χρονια βασιζομουνα σε στο Runkeeperτο οποιο παροτι με συνδρομη  σταματησε να βγαζει προπονητικα πλανα οποτε παπαλα (θα παρουν τα τετοια μου απο δω και στο εξης)  . Θα μου πεις οτι τοσα χρονια αυτο το προγραμμα εκανα και ποτε, μα ποτε των ποτων, δεν πλησιασα τους χρονους που επεδιωκα αλλα τελος παντων.  Τι σημασια εχουν ομως οι χρονοι μπροστα στην αιωνιοτητα λοιπον και ως γνωστος τσαπατσουλης προσαρμοσα ενα προγραμμα μαραθωνιου σε προετοιμασια για ορεινο τρεξιμο στο 46αρι του Παρανεστιου και ο Θεος βοηθος. Το βλεπω βεβαια το εργο οτι θα με πιασει απελπισια εκει  στο 24-25 αλλα ας μην γρουσουζευω . Θα κανουμε και μια καλη προβα στο Σελι  με τους αλλους, ιδανικες οι συνθηκες σε 23αρι  με 1000 μετρα υψομετρικη , θα ειναι ενα καλο λονγκ ραν  ενω ψηνομαστε και για τον αγωνα του Βερμιου . 
 
Και δασος εχουμε και trail και οτι θελετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου