Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

COVID FREE ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ

Άντε ανέβα εκει πάνω

Μεσα στη βαρεμαρα των προπονησεων μας με τα ιδια και τα ιδια ,  βρηκαμε ευκαιρια να παμε μια βολτα στα  Κουφαλια του Νομου Θεσσαλονικης  να παρουμε μια γευση αγωνα , virtual αυτή τη φορα δηλαδη χωρις ανταγωνισμο και συνωστισμο ενεκα τα μετρα για την πανδημια. 
Η ιδεα μας φανηκε πολύ καλη – και ηταν τελικα -  διαλεγοντας να τρεξουμε στη διαδρομη των 9 χιλιομετρων trail τα οποια και αντιμετωπισαμε αφ’υψηλου φυσικα γιατι εμεις – με το μυαλο μας – ειμαστε εμπειροι δρομεις και κατι τετοια τα εχουμε για πρωινο. 
Σηκωθηκαμε αξημερωτα να παμε στα Κουφαλια για να αποφυγουμε τη ζεστη που μπουμπουνιζει τετοια εποχη αναρωτωμενοι  τι θα βρουμε 
Λοιπον. Καταρχην μας περιμενε συμπασα η διοργανωτρια αρχη , λαβαμε οδηγιες, βγαλαμε σελφυ για πιστοποιηση συμμετοχης και ξεκινησαμε με φορα να ανεβαινουμε την ανηφορα γνωριζοντας ότι για εμας αυτά είναι απλες οδοντοκρεμες και σιγα τα 9 χιλιομετρα λεγαμε. 
Μανία να τρέχουν

με πέρασε 

Για να μην πολυλογω ομως μας βγηκε η γλωσσα από τις πρωτες ανηφορες   καλα που ειχαμε και καλη παρεα κατά διαστηματα , είναι βεβαια λιγο περιεργο το συναισθημα ότι συμμετεχεις σε αγωνα που δεν είναι κανεις άλλος αλλα τελικα ηταν ωραια. 
Πολύ ομορφη διαδρομη, ξεκινας από τα γηπεδα τενις , ανηφοριζεις αρκετα   μπαινεις μεσα σε δασακι , περνας περιμετρικα το υψωμα πανω από τα Κουφαλια βλεπεις  και το μοναστηρι , ηταν πολύ ενδιαφερον  ολο αυτό διπλα στη Θεσσαλονικη (βαρια - βαρια 40 λεπτα αποσταση). 
Τερματισμος σε λιγο λιγοτερο από μια ωρα -  πριν αρχισει να ψηνει η ζεστη  , σελφι στον τερματισμο με τον χρονο στα ρολογια , δωρο μπλουζα και τσαντα (προεκυψε και τυροπιτα αλλα δεν το λεμε, πλως τη φαγαμε) , αψογα και COVID free
Αυτή είναι μια διαδρομη που αξιζει σιγουρα ακομη πολύ υπο κανονικες συνθηκες αγωνα με δραστηριοτητες και αγωνες για ολη την οικογενεια και για όλα τα γουστα , σε ένα   δραστηριο αθλητικα χωριο (τι χωριο μικρη πολη είναι τα Κουφαλια) με εγκαταστασεις που δεν εχουμε στη Θεσσαλονικη – να τα λεμε κι αυτά . 
Τα αποτελεσματα μας αναρτηθηκαν αμεσα  , μπηκαμε μεν στην πρωτη δεκαδα (για λιγες ωρες) αλλα  κι από την άλλη στον συγκεκριμενο αγωνα ειχαν τρεξει καμια 14 μεχρι το πρωι του Σαββατου , δεν το λες και θριαμβο. 
Οι αγωνες συνεχιζονται μεχρι τις 4-7-20 , οποιος θελει ας παει, δεν θα χασει   , είναι μια πρωτοτυπη διοργανωση , τρεχεις μονος σου, συμμετεχεις όμως μαζι με πολλους αλλους όταν τσεκαρεις το σαιτ. Και άμα  θες ξανατρεχεις για να κανείς καλύτερο χρόνο ή να κανεις άλλη απόσταση.
Τώρα που έχουμε στερητικο από αγώνες ήταν μια χαρα , θα παω όμως ξανά του χρόνου με τον κόσμο. Συστήνεται...
Από δω - όχι από κει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου