Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

ΔΙΑΚΟΠΟΤΡΕΞΙΜΟ


Τι να πεις γι’αυτο το καλοκαιρι...
Τρεξαμε σα τρελλοι μεσα στη καραντινα ολο το προηγουμενο διαστημα , βγηκαμε από τη καραντινα και αρχισαμε τα σχεδια αλλλα δεεεεεεεεν μας βλεπω. 
Δηλωσα συμμετοχη φυσικα στην Αθηνα παροτι μαλλον θα κλαψω τα λεφτα μου , πιο πολύ για να ξεκινησω μια προετοιμασια γραφτηκα, να εχω κατι να κανω.
Εννοειται ότι διαπιστωσα πως τωρα που ξεκινησα την «προετοιμασια» τρεχω λιγοτερο από πριν , τι καλο θα βγει δεν ξερω.
Πηγαμε επιτλεους και αυτή την εκδρομη στον Ολυμπο τις προάλλες ,  αλλα και παλι δε μας βγηκε όπως την περιμεναμε , δεν καναμε τη διαδρομη που θελαμε , αλλα και παλι καλα ητανε , αν κρινω από τα κεφια των αλλων στο γυραδικο του Λιτοχωρου , μαλλον για τα κοψιδια ερχονται και για τις μπυρες, που να δει κανεις χαϊρι με αυτους τους τυπους. Την άλλη φορα θα παω μονος μου η με τον Μακη που είναι αθλητης αφοσιωμενος όχι ρεμαλι να κανουμε πραματα και θαματα.
Πηγα και Αλοννησο ακομη εκει ειμαι (δε θα ειμαι για παντα) , εκανα ωραια τρεξιματα εχει θεα , εχει θαλασσα εχει κυριως πολύ ανηφορα , τα εχω ξαναγραψει αυτά . Μ αρεσει να τρεχω στο νησι , είναι πολύ δυσκολο το τρεξιμο , είναι και κατακαλοκαιρο , αλλα εχεις την αισθηση ότι κανεις καλη προπονηση . Ετσι κι εγω εκανα τα χιλιομετρα μου και στο τελευταιο λονγκ κατεβηκα στην ασφαλτο από το ορεινο κομματι , καμαρωτος καμαρωτος , περνουσαν και κατι τουριστριες με τα μηχανακια,προσπαθουσα  να μη δειχνω κα κουρασμενος αλλα πολύ αθλητικος και γενναιος , οποτε σκονταψα στην ασφαλτο και παρτον κατω – ότι παθαινω δηλαδη ολη την ωρα . 
Θα χάσω τα προκριματικά του CL

Και η ξεφτιλα ηταν ότι παροτι δεν χτυπησα και σπουδαια πρεπει να εδωσα την εντυπωση ότι τουλαχιστον κομματιαστηκα και σταματησαν ολοι και με ρωτουσαν με αγωνια αν θα ζησω ή κατι τετοιο στα Ιταλικα, δεν τους αφησα να με βοηθησουν , εκανα τον ανικητο , ασε μη κολλησουμε κανα κορωνοιο και παμε ακλαφτοι και μας γραφει και κανα σαιτ «πεθανε ο αγαπητος μας ταδε από ιο τον κολλησε ενώ ετρεχε»  και να διαβαζουν διαφοροι και να κουναν το κεφαλι σκεφτομενοι «τι τα ηθελε τα τρεξιματα μεγαλος ανθρωπος, δεν προσεχε…» ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΜΟΥ θα σηκωθω από την κασα…
Να εχουμε και τον Μπαμπη να μας δουλευει απο την αλλη μερια του Αιγαιου... Και πηγα και στο εδώ το σταδιο (ας πουμε σταδιο - ημισταδιο καλυτερα) να κανω ταχυτητες ένα απογευμα , μοναδικο σταδιο αυτό, εχει ταρταν μονο από τη μια μερια (μιαμιση ευθεια – 150 μετρα) ηταν και κλειδωμενο, αλλα και καγκελα ειχε από τη μια μερια μονο , πας διπλα από τους θαμνους και μπαινεις κυριος μεσα. 
Εχει και η Αλοννησος ταρταν κυριοι , μονο στη Θεσσαλονικη  είναι το αβατο των αβατων το βοηθητικο του Καυτανζογλειου, μπαινεις μεσα μονο αν εχεις κανει δυο παγκοσμια ρεκορ την τελευταια τριετια . Σε ολες τις άλλες πολεις και χωρια τα σταδια είναι ανοικτα για τον κοσμο  , εδώ ή θα εχει καραντινα ή θα εχει εξετασεις ή θα εχει σκατα στα μουτρα τους, καποιους βολευει αυτό το πραγμα , ασταδιαλα συγχυστηκα παλι …
Ρομαντικο



1 σχόλιο:

  1. σουπα , αλλαξε αθλημα , ασχολησου με τον χορο της κοιλιας on table περικαλω , να βγαλεις και κανα φραγκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή