Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΟΥΦΑΛΙΑ HILL RUN 2021




 Με την ευχη να είναι η τελευταια  φορα που γινεται virtual  θα ξαναγινει φετος στα Κουφαλια το Kοufalia Hill Run  μια διοργανωση πετυχημενη που θα ηαν ακομη καλυτερα να μην εχουμε πανδημια αλλα….

Τρεις διαδρομες , μια 1.5χλμ για γονεις με παιδια , διαδρομη παιχνιδι καλη για  πρωτη γνωριμια για τα παιδια σας με το τρεξιμο. Μια ακομη 6 χλμ και μια πιο μεγαλη ημι-trail 9 χιλιομετρων . 

Το εχω τρεξει . Είναι ενδιαφερον. Δεν σημαινει αμα πατε ότι θα τρεχετε μονοι σας σαν να χαθηκατε. Πας τρεχεις – ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙΣ – κρατας τον χρονο σου και τον ανεβαζεις. Μια διοργανωση διπλα στη Θεσσαλονικη που αξιζει , γινεται δε παραλληλα με το Πανελληνιο πρωταθλημα τεννις παιδων. Γιατι στα Κουφαλια εχει και τεννις , εχει αθλητισμο , εχει συμμετοχη για τους πολιτες που θελουν να αθληθουν και να παιξουν – σε αντιθεση με τη Θεσσαλονικη που μάλλον μας κυνηγανε.

Η διαδρομη των 9 δεν ειναι και τοσο ευκολη το διαπιστωσα προσωπικα , είναι όμως πολύ ευχαριστη . Δηλωνεις συμμετοχη και πας το άλλο Σαββατοκυριακο , δεν είναι ουτε μια ωρα από Θεσσαλονικη, και με την virtual εκδοαση πας και ότι ωρα θες , γυρνας οποτε θες. Και μετα περιμενεις τα αποτελεσματα για να δεις αν κερδισες ολο τον άλλο κοσμο που δεν ειδες να τρεχει αλλα ετρεξε – ειπαμε virtual – εχει πλακα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου