Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ

Ειμαι συγχυσμενος. Πολυ. Θυμάστε ότι με τα έργα διαπλατυνσης δρομων στο Σειχ Σου ξυρισαν εκατονταδες δεντρα στον χωματοδρομο απο Πυροσβεστικη προς Εξοχη και σταματησαν μετα απο τις αντιδρασεις του κοσμου. Δικαιολογια ηταν η αντιπυρικη προστασια ενω από τη Νομαρχια εσκιζαν τα ιματια τους οτι δεν θα κανουν ασφαλτοστρωση του δρομου.
Φυσικα λογικο ηταν να πιστευουμε - παρα τις διαψευσεις τους -  οτι απωτερος στοχος ειναι ακομα ενας ασφαλτοστρωμενος δρομος για να εξυπηρετουνται ολοι εκεινοι που χτιζουν στις παρυφες του δασους (ουσιαστικα μεσα στο δασος) προς την Εξοχη.
Διαβαστε:
4. Βελτίωση και κατασκευή τεχνικών έργων δασικού οδικού αντιπυρικού δικτύου (Π.Κ.Μ. - Δασαρχείο Θεσσαλονίκης) 
Η παρέμβαση περιλαμβάνει την εκπόνηση μελέτης και την υλοποίηση των εργασιών βελτίωσης και κατασκευής τεχνικών έργων όπως διαπλατύνσεις καταστρώματος, διάνοιξη τάφρων, επένδυση των τάφρων, κατασκευή σωληνωτών οχετών και ασφαλτόστρωση του δρόμου Χίλια Δένδρα - Εξοχή. 
Το σχετικο link ειναι http://www.seihsou.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=31

Στη σελιδα για το Σειχ Σου της Περιφερειας Κεντρικης Μακεδονιας το γραφει : Ασφαλτοστρωση .
Ξεχαστε το Σειχ σου οπου τρεχετε και τρεχουμε. Θελουν να το κανουν κι αυτο δρομο για να μην χανουν την ωρα τους ολοι αυτοι που εχουν χτισει τα ωραια σπιτακια τους από την πλευρα της Εξοχης
Αυτοι δεν ειναι ανθρωποι - ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ .  Μακαρι να ψοφησουν τα γομαρια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου