Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΑΓΩΝΕΣ



Σε περίοδο πίτσας μπύρας και γενικότερα ανάπαυσης μέχρι την επόμενη προετοιμασία για τον Αλεξάνδρειο , αλλά με πολλά ενδιάμεσα τρεξίματα (αλλιώς  βαριέμαι αφόρητα), ψάχνω στο running news  να δω κανα αγώνα κυρίως βουνού που μ’ενδιαφέρει πολύ.
Την Πυλαία βέβαια βουνό δεν την λες , αλλα να που στις 16 Δεκεμβρίου εο﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽σου ω (εντίσης δεν εχονας ακόμη αγώνας μέσα στο Πολεοδομικό Συγκρότημα  θα δώσει ο﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽σου ω (εντίσης δεν εχοώσει  την ευκαιρία χωρίς πολλά πολλά να δοκιμάσω τις δυναμεις μου μαζί με όλους τους άλλους απόμαχους του κλασσικού που επίσης δεν εχουν τι να κάνουν.
Μπράβο στους διοργανωτές για το τόλμημά τους, με μία υπόσχεση εκ μέρους τους   ότι θα πρόκειται για αγώνα trail μέσα στην πόλη.
Είναι αλήθεια ότι μου φαίνεται αγρίως ανηφορικό το δεύτερο μισό της διαδρομής. Θα το δούμε από κοντά αν θά’μαστε εκεί.
Προέχει βέβαια ο Φιλίππειος Αγώνας στη Βέροια, δυο μικρά long run θα ειναι  στην ουσία,  σε περίοδο ξεκούρασης στις δυο πρωτες εβδομάδες του Δεκεμβρίου.  Γιατί μετά αρχίζουν τα ενδιαφέροντα με κύριο στόχο να τρέξω επιτέλους στον ΑΕΘΛΟ (εντός έδρας μια και θεωρώ το Σειχ Σου οικείο) και οπωσδήποτε ενδιάμεσα στο «τρέχοντας στο χιόνι" αν βεβαίως διεξαχθεί.
Ορεξη νάχεις να τρέχεις.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου