Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ - 10 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ - 10 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

1.     Πλησιαζει ο μεγαλος αγωνας. Θα κανετε κατι που λιγοι ανθρωποι το κανουν. (Αντε να εχουν τρεξει μαραθωνιο αλλοι καμια δεκαπενταρια εκατομμυρια βαρεμενοι-τόοοοοοσο σπανιο)
2.     Η συμμετοχη στον αγωνα αυτο το νοημα εχει. Οτι ειστε και εσεις το ιδιο πυροβολημενοι με τους αλλους που τρεχαν επι μηνες χωρις προφανη λογο.
3.     Ο μονος λογος για να τρεξει κανεις μαραθωνιο ειναι - αν ειναι αντρας - να ξεφευγει απο τη γυναικα του πολλες φορες την εβδομαδα και για πολλες ωρες.
4.     Οι γυναικες δεν πρεπει να τρεχουν μαραθωνιο. Πρεπει να πλενουν πιατα , να μαγειρευουν και να φροντιζουν τα παιδια. Ασε που οπως λεει και ο Διοσκουρος, μικραινει το στηθος τους  (πολυ μ’αρεσουν κατι τετοια σεξιστικα).
5.     Το βραδυ - πριν ξυπνησετε για τον μεγαλο αγωνα -  κοιμηθητε και μια φορα με το χερι εξω απο την κουβερτα...
6.     Οι αντρες μην ακουτε τις συμβουλες της γυναικας σας . Αποφυγετε την . Οπως οταν βλεπετε ποδοσφαιρο και δεν θελετε να ειναι στο ιδιο οικοδομικο τετραγωνο. (αυτο ισχυει και αμα δεν τρεχετε ουτε μετρο, ποσο μαλλον τον Μαραθωνιο)
7.     Φατε καλα. Και πολυ. Μην  ακουτε τις βλακειες για πρωτεινες , υδατανθρακες (carb overloading) και αλλα κινεζικα. Φατε πολυ . Τωρα ειναι η ευκαρια,  που τρεχετε.
8.     Τακτοποιηστε τα πραγματα σας για να μην τα ξεχασετε το πρωι. Αλλα μην ανησυχειτε . Ετσι κι αλλιως θα ξεχασετε τα μισα. Τα αλλα μισα ειναι απλως αχρηστα. (τι να τα κανετε τα ΔΕΚΑ ΤΖΕΛΑΚΙΑ ?, κοψιμο θα σας πιασει)
9.     Προσπαθηστε με ολες σας τις δυναμεις  για το προσωπικο σας ρεκορ. Ετσι κι αλλιως δουλεψατε σκληρα γι’αυτο. Δεν εχει καμια απολυτως σημασια που παλι κανα δυο χιλιαδες - τουλαχιστον - θα  σας εχουν περασει και χωρις να εχουν κανει ατομικο ρεκορ.  (Μαλλον εχει σημασια αλλα δεν πειραζει - εμενα τουλαχιστον - χο χο χο)
10.                  Οσοι τα δωσουν ολα και με προσπερασουν να παθουν κραμπα...(ειπε ο Κωστακης ο Μητσοτακης)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου