Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ



Αισιως 2014 , η τεταρτη σερι τρεξιματικη χρονια  για μενα μετα ενα μεγαλο διαλειμμα πολλων ετων.
Τελειωσα το 2013 με πολυ τρεξιμο εκμεταλλευομενος τις γιορτες και καπως ετσι ξαναξεκινησα μεσα στο νεο ετος παρεα παντοτε με τους γνωστους...
Εγγραφηκα βεβαιως και στον τοπικο συλλογο ΣΔΥΘ , αν και παντοτε ενιωθα μελος του, λογω φιλιας με παρα πολλα απο τα μελη του.
Αξιζει η προσπαθεια συν το γεγονος οτι πολλοι μαζι μπορουμε να εχουμε  καλυτερο συντονισμο και καποιο  οφελος στα τρεξιματικα μας , διαφορα ταξιδια κλπ. Φυσικα δεν ειναι μονο το οφελος ειναι η καλη παρεα αρχικα και μετα ολα τα αλλα.
Τρεξιματικος προβληματισμος για το 2014 (περα απο τα αλλα βεβαια...) ειναι τι να παμε να κανουμε φετος. Θα ηθελα να παω βουνο αποκλειστικα, αλλα ψηνομαι και για ενα μαραθωνιο στο εξωτερικο την ανοιξη. Επιπλεον θελω να τρεξω και αυτον της Αθηνας μετα την ατυχια  του Νοεμβριου που δεν καταφερα τελικα να ταξιδεψω.
Ατυχια που ηταν και τυχη καθως η μη συμμετοχη στον αγωνα με αφησε φρεσκο - φρεσκο και προετοιμασμενο χωρις τα τραυματα του αγωνα που εμενα τουλαχιστον μου πεφτει λιγο βαρυς και κανω κανα μηνα να συνελθω.
Θα λυθει ομως το θεμα , η προετοιμασια συνεχιζετα,ι ετσι γενικως και αοριστως και  εχω κατορθωσει να πετυχω το ακατορθωτο :
Ενω εκανα ρεκορ χιλιομετρων και σκληρης προετοιμασιας τον Δεκεμβριο καταφερα να βαλω βαρος ... Ετσι αφρατος και ζουμερος θα συνεχισω με στοχο δυο ακομα μαραθωνιους φετος και αν ειναι δυνατον ενα καλο αγωνα βουνου.
Θα ηθελα παντως να τρεξω σε καποιο απο τα παρακατω events
Eνα μαραθωνιο εξωτερικο την ανοιξη.
Στο Διον για τριτη συνεχομενη φορα.
Στον Χορτιατη , τον αγωνα του φιλου μου του Στελιου.
Στον Αεθλο που για μενα ειναι ο καλυτερος αγωνας Θεσσαλονικης και περιχωρων.
 Στο Μετσοβο.
Στο  Ζαγορι.
Στο Ξηρολιβαδο.
 Στην Αθηνα, τον Κλασσικο.
Στον Ορειβατικο του Ολυμπου.
Αυτα. (μετα θα με κουβαλανε τεσσερεις αλλα δεν πειραζει)   
Εορταστικο τρεξιμο στις Γεφυρες




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου