Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

TΑ ΕΠΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟΥ



 
H φωτο ειναι για ξεκαρφωμα
Επειδη μας εχουν ζαλισει με τα επτα μυστικα του Παναθηναικου Σταδιου και αλλες τετοιες χαζομαρες , κι επειδη εγω το ξερετε δεν αφηνω αυτα  να πεσουν κατω και ουτε τα τρωω κατι τετοια εχω να σας αποκαλυψω οτι και το σταδιο εχει επτα μυστικα πολυ φοβεροτεροτερα απο αυτα της Αθηνας τα οποια παρατιθενται σε αντιπαραβολη με τα «μυστικα» (πφφφφ) της Αθηνας
1.     Στην Αθηνα εχει κρυπτη εισοδου στο Σταδιο.
Στα τετοια μας.
Εμεις εχουμε μια καγκελοπορτα η οποια οταν ειναι ανοιχτη για να περασεις πρεπει να εισαι απο σαραντα πεντε κιλα και κατω (μονο ο Μπαμπης περναει - ξερετε ολοι ποιος Μπαμπης) Επισης σε τακτικα διαστηματα  κλειδωνεται , αναλογως την βουληση του φυλακα - και τις ρετσινες που ειχε πιει. 
Ακολουθως γινεται αγωνας στηπλ στα καγκελα του Σταδιου απο οπου πηδαν νεοι,  γεροι, υγιεις και αρρωστοι ενω οι θειες καταριουνται τον φυλακα περπατωντας στα εξωτερα του Σταδιου.  
2.     Ο Ναος της τυχης στην Αθηνα. (εγω τετοιο πραγμα δεν ειδα, κατι πετρες μονο)
Εμεις να δεις τυχη. Ειδικα αν περασεις απο το  πρωτο κουλουαρ του σταδιου οπου υπαρχουν τρυπες στο ταρταν , λακοι με νερο, φιδια , κροκοδειλοι κλπ, κλπ. Τρεηλ και στιβος σε ενα.
3.     Το Ιερο Πλοιο. Ελα τωρα σοβαρα? Τετοιο λοφο απο πετρες εχουμε κι εμεις στο βαθος του παρκινγκ . Εχει και δυο σκυλους πανω.
Τα μυστικα της ΑΘηνας ειναι της πλακας
Εμεις ομως....
Ενα μυστικο ειναι πως οι αντρες δρομεις στην θεσσαλονικη δεν κατουρανε. Γι’αυτο δεν εχουν και τουαλετες. Παντως τουαλετες δεν εχουν,  ουτε αποδυτηρια γιατι ειναι αντρες,  δεν ειναι αδελφες αθηναικες να θελουν αποδυτηρια και κρεμαστρες και ζεστα νερα.
Ενα μεγα μυστικο  επισης ειναι πως ο πρωην προεδρος (ονοματα δεν λεμε , υποληψεις δεν θιγουμε)  στην πραγματικοτητα δεν τρεχει , εν πασει περιπτωσει για να τρεξει, θα πρεπει να τρεχουν σε ακτινα βολης   μονο γυναικες (οπωσδηποτε ιδανικων αναλογιων , αν ειναι δε και ξανθιες ακομη καλυτερα) .  Εμας τους αλλους να μας χεσει. Μονο στο μπινελικι μας εχει. Αφου μεσα στο  Πεζω τον βλεπω ολη την ωρα να αναβοσβηνει τα φωτα.
Αλλο μυστικο ειναι - το οποιο δεν εχει απαντηση , ειναι : που παει ο Ιουλιος 7 η ωρα το πρωι?  Ερχεται στο σταδιο και μετα εξαφανιζεται. Ουτε τρεχει ουτε τιποτε. Ειμαι σιγουρος οτι εκει σ’εκεινον τον συλλογο το γλεντανε με τσιπουρα, ουισκυ , και πιτσιρικες  γι’αυτο εχει κοψει τα τρεξιματα . Ουτε καναν αλλο βετερανο βλεπω. Οποιος παει στον ΣΕΒΑΣ τον τρωει το μαυρο σκοταδι της ασωτειας (αφου πηγε και ο Φωτης ο Διοσκουρος εκει, αλλος οκνηρος που εχει αποκηρυξει το τρεξιμο)
Αναλογως και ο αλλος συλλογος της πολης.  Φυσικα εκλεκτος συλλογος ολοι καλα παιδια. Εχετε δει ποτε κανεναν τους να τρεχει ? σοβαρα τωρα. Πλην του Μακη βεβαιως.
Οποτε παω στα γραφεια κατι γλυκα τρωνε και σχεδιαζουν ποτε θα πανε στην ταβερνα. Αφου για ξεκαρφωμα αρχισαν και τρεχουν δεκαρια στην παραλια. (παραπανω δεν μπορουν με τοσα προφιτερολ)
Σαν το Σταδιο δεν εχει .  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου