Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΕΑΡΙΝΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ




Ορλιακας, Σφενδαμη (Απρίλιος) , Αλοννησος και Πορτο Καρρας (Αγίου Πνεύματος)...
Σ’αυτα θελω να παω τωρα.
Απτόητος μετα τις δύο συμμετοχες στη 1η και 15η  του μηνα σε Αεθλο και Χορτιατη , τωρα θελω να δοκιμασω τις δυναμεις μου σε μερικα ακομη βουνισια.  Πρωτα βεβαια θα παρω μερος στον «κοσμικο» Μεγα Αλεξανδρο στις 5 Απριλιου.
Διαμαρτυρονται – διαβαζω - καποιοι φιλοι που ερχονται διαφοροι τοπικοι ανθυποσελεμπριτυ για να δωσουν «γκλαμουρ» (την τυφλα μας) στη διοργανωση αλλα αυτα τα εχει η αυξανομενη δημοτικοτητα του τρεξιματος.  Ετσι κι αλλιως την αλλη μερα  κανεις δεν θα θυμαται ποιος ηταν στον αγωνα  , μονο οποιος συμμετεχει θα το ευχαριστηθει σιγουρα.
Κι εμενα με πειραζει λιγο που εμφανιζονται διαφοροι μαϊντανοι της TV   ως φιλαθλοι γεματοι χαρα που ηρθαν στην επαρχιακη πολη μας , πραγματικοι εκπροσωποι   της τηλεοπτικης υποκουλτουρας οι περισσοτεροι αλλα απο την αλλη και αυτοι που τους καλουνε  κουκια ξερουν,  κουκια μολογανε.
Λιγο το μετανιωσα  να πω την αληθεια που δεν θα παω στον μαραθωνιο μετα απο τρεις συνεχεις συμμετοχες, αλλα και το δεκαρι καλο ειναι για να λεμε οτι τρεξαμε. Αλλωστε οι προπονησεις μου ειναι αλλ’αντ’αλλων τρεχω οτι ναναι,  οποτε ναναι.
Στις λοιπες υποψηφιοτητες...
Ορλιακας και Σφενδαμη ειναι μαζι. Στη πανεμορφη Σφενδαμη μετα απο τοσες βροχες που εχει ριξει μαλλον θα μας καταπιει η λασπη οπως και περυσι οποτε δεν το βλεπω.
 Στον Ορλιακα βαριεμαι λιγο το οτι πρεπει να ξοδεψω  δυο μερες πηγαινοντας Γρεβενα αλλα η διαδρομη φαινεται καταπληκτικη ενω υποψιαζομαι οτι και η διοργανωση – παροτι πρωτη – θα ειναι καλη. Δεν ξερω ομως αν «τα εχω» τα χιλιομετρα και την υψομετρικη και φοβαμαι να μην με ψαχνει κανα σουπερ πουμα μετα τον αγωνα. Θα δουμε, θα αποφασισω τελευταια στιγμη.
Πορτο Καρρας το βλεπω πολυ πιθανο γιατι ειναι κοντα, ενω καποτε πρεπει να τρεξω και τη διαδρομη της Αλοννησου – αν γινει φετος   . Το τριημερο του Αγιου Πνευματος βολευει  βεβαια αλλα δεν βολευουν οι υποχρεωσεις των ημερων. Αν εχει καλο καιρο χωρις αερα με βλεπω Αλοννησο αλλιως Πορτο Καρρας που και εκει καλα ειναι .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου