Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ 2017



Η ευχαριστηση μετα τον μαραθωνιο ειναι να ξαναρχιζεις το τρεξιμο ετσι χωρις προγραμμα , μονο και μονο για το αθλητικο του πραγματος και για να πιανεις την κουβεντα με τους αλλους.
 Με το που τελειωσα λοιπον τον ψυχαναγκασμο της προετοιμασιας για την  Αθηνα, ειπα να ξανατρεξω λιγο και χαλαρα αλλα τραυματιστηκα με τη μια, οποτε ειπα να ξεκουραστω και λιγο , να κοιμηθω λιγο παραπανω , να κανω καμια αλλη αθληση .
Εννοειται οτι  δεν μ'αρεσε καθολου αυτο το διαλειμμα , προτιμω να πηγαινω με τους αλλους κολλημενους   στο Καυτατζογλειο στις 5 το πρωι μεσα στο κρυο απο το να κοιμαμαι  στο ζεστο κρεβατι μου . Γιατι δοκιμασα να κανω λιγο ποδηλατο , να πω την αληθεια αγανακτησα, ειχε κοσμο στην παραλια , πρεπει να προσεχεις τα αυτοκινητα οταν βγαινεις στο δρομο , πας μεν πιο γρηγορα αλλα δεν το ευχαριστηθηκα , ακομη και οι ανηφορες μου φανηκαν πιο κουραστικες , καλυτερα με το ποδι , δεν γινεται παλιος γαϊδαρος καινουρια περπατησια …
Πηγα και γυμναστηριο , μ'εφαγε ομως η κλεισουρα και η ιδρωτιλα .
Βεβαια τα γυμναστηρια εχουν το πολυ διασκεδαστικο να βλεπεις διαφορους σφιχτες να τα δινουν ολα στην αεναη παλη τους με τα σιδερα , εχει κατι πολυ γομαρια που τη μιση ωρα παλευουν με τις μπαρες,  την αλλη μιση κοιταν στον καθρεφτη την γραμμωση που κανει ο τραπεζοειδής , ο δελτοειδης ή  ο δικέφαλος, ολα αυτα βεβαια απο τη μεση και πανω . Γιατι ειναι κατι θηρια σαν τον Κοναν τον βαρβαρο αλλα απο τη μεση και κατω εχουν κατι ποδαρακια λεπτα σαν οδοντογλυφιδες καθως μονο με τη μπαρα ασχολουνται.
Καποιοι φυσικα πανε γυμναστηριο για να το … αισθηματικο το πραγματος  καθως κυκλοφορουν  διαφορες , πραγμα το οποιο  δεν ισχυει για  το δικο μου γυμναστηριο το οποιο πρεπει να εχει υπογραψει συμβαση να μην πηγαινουν κοριτσια , δεν μπορω να το καταλαβω αυτο που μου συμβαινει …
Εβαλα ομως στοχο στη ζωη μου, θα παω και φετος στον Φιλιππειο  στη Βεργινα να τρεξω κι ας μην ερθει κανεις απο την πρωινη παρεα. Επαναληψη μητηρ μαθησεως λενε ετσι κι αλλιως , μ'αρεσει να κανω τον ιδιο αγωνα ξανα και ξανα , οι αγωνες που διοργανωνουν οι Βεροιωτες ειναι καλοι , τα εχουμε πει ετσι κι αλλιως για το Ξηρολιβαδο.
Ειναι ωραια στον Φιλιππειο , ξεκινας απο τους ταφους της Βεργινας , και φευγεις καρφι προς Βεροια σε μια διαδρομη απο ελαφρως εως τερμα κατηφορικη μεχρι τη μεση,  ενδεικνυται για να τρεχουν γρηγορα και οι κουτσοι σαν κι εμενα . Στη συνεχεια μετα τη λιμνη εχει ανηφορα αλλα εχεις ηδη μπει μεσα στη Βεροια , ετσι κι αλλιως κανα εξαρι ειναι ολο κι ολο το ανηφορικο , τελειωνει καποια στιγμη και πας για τερματισμο .

Οχι τιποτε αλλο δηλαδη να εχω κατι να ασχολουμαι , γιατι ξεμεινα απο στοχους , θελω απο τη νεα χρονια να παω σε κανα μεγαλο βουνισιο τρεξιμο χωρις να εχω αποφασισει , αλλα τι προπονηση να κανει κανεις χειμωνιατικα , που να παει και ποτε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου