Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΧΔΡΟΜΗ ΣΤΟ XIROLIVADO



ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η παρουσα ανακοινωση απευθυνεται προς κανιβαλους δρομεις που αλλη δουλεια δεν εχουν, σηκωνονται απο τα χαραματα και πανε και τρεχουν. (το ξερουμε οτι το κανετε για να αποφυγετε τις γυναικες σας - και αυτες επισης) .
Λοιπον:
Η χασαποταβέρνα ο Kωτσος σας ανακοινώνει οτι θα διεξαχθεί ημερήσια εχδρομη στο κοσμικό ξηρολιβαδο Ημαθίας.
Οι εχδρομεις θα μεταβούν με αμάξια αλλα αν θέλουν έχει και ΚΤΕΛ .
Θα λάβουμε μέρος με πάθος στον αγώνα του τοπικού συλλόγου και μετά θα ακολουθήσει δεξίωση όπου θα κάψουμε νεκρά ζώα στη σχάρα. Περιμένουμε συμμετοχές . Πλούσια δωρα και Εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους .
Δηλώσεις στην χασαποταβέρνα .
ΛΙΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Το Ξηρολιβαδο ειναι ενα μερος πολυ στη φυση , πιο πολυ δεν γινεται.
Δηλαδη αν πατε εκει θα νιωσετε τοσο κοντα και σε επαφη με τη φυση σαν να ειστε τιποτις φοιτητρια και σας πλησιασε ο καλογερος στο  λεωφορειο, τοσο κοντα. (μπορω να δωσω κι αλλα παραδειγματα αλλα θα πλακωσουν οι μηνυσεις)
Δεν θα το μαθαιναμε ποτε αν δεν γινοταν ο αγωνας και τωρα που το μαθαμε το εχουμε ξεφτυλισει , προσωπικα το εχω τρεξει καμια 5 φορες , τη μια χειμωνα .
Τον χειμωνα ηταν σαν την εποχη των παγετωνων,  καλα που δεν το ξανακανανε γιατι θα χανοταν κανεις και θα περιμεναμε μεχρι την ανοιξη που λιωνουν τα χιονια να τον βρουμε .
Γι'αυτο ξαναπηγαμε ανοιξη .
Δεν εχει μεγαλη δυσκολια και ειναι ιδανικος αγωνας για κουτσους σαν την αφεντια μου  που θελουν μεν να τρεχουν αλλα οχι και πολυ, να κουραζονται αλλα οχι και του θανατα και πιο πολυ να καθονται μετα και να πινουν μπυρες και να κουτσομπολευουν τρωγοντας (ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ)
Αυτα. Για περισσοτερες πληροφοριες και γλαφυρες , σχεδον ηδονιστικες περιγραφες,  δειτε και αυτο το εγκυρο σαϊτ:
 Θελω να δω αν θα φιλοτιμηθει κανα κοπροσκυλο να κανει εγγραφη…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου