Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ, ΣΟΥΓΛΙΑΝΗ, ΔΕΚΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ

Ανοιξη βλεπει ο ενας - δενδρολιβανα για μπριζολες ο αλλος


Απαλλαγμένος από το αγχος ενός μαραθωνιου συνεχισα τις προπονησεις σε βουνα και σε λαγκαδια και σε παραλιες και σε σταδια - με παρεα και χωρις - και να πω καλα ειναι. Μπηκε και η ανοιξη και πας στο βουνο και δεν βλεπεις ψυχη ωρες ωρες και τελικα αυτο ειναι το καλυτερο καμια φορα. Χτυπας μια Γιαννουλα (η και δυο - ξερω  κατι αφασιες την τρεχουν δυο φορες να την ευχαριστηθουν) και βρισκεις την υγεια σου , εχω να τρεξω και Σουγλιανη στις 15 πρεπει να ειμαι ετοιμος (να τερματισω μεσα στους τελευταιους δεκα).
Απομιμηση Γολγοθα μερες που ειναι

Πηγα και στον 10αρι στον Μεγα Αλεξανδρο  , καταευχαριστηθηκα αν και ετρεξα σαν κοιμισμενος αλλα μηπως και να εκανα ρεκορ θα το προσεχε κανεις ?
Αλλα ηταν ωραια, 9η συνεχη χρονια από το 2010 και μετα οταν επιασα να τρεχω και δεν σταματησα εκτοτε , ειναι κριμα να γινεται τετοια διοργανωση   και να μην παμε μεσα στο σπιτι μας , παω ανελιπως οπως και στον Νυκτερινο και ασε τους αλλους να γκρινιαζουν , ετσι κι αλλιως δεν κατεβαινει πολυς κοσμος κατω αρκουν οι συμμετεχοντες και οι δικοι τους ανθρωποι.
Γιατι ειμαι και τοπικιστης (λιγο) και Παοκτσης (πολυ) αν και ντραπηκα να πω την αληθεια για τους ηλιθιους που τα εβαλαν με τον Τεμον ΑΕΚ στον τερματισμο γιατι φορουσε μπλουζα ΑΕΚ . Δεν το ξερω το παιδι προσωπικα αλλα δεν εχει σημασια.
Τι δουλεια ειχαν οι καφροι να κραξουν τον ανθρωπο που τερματιζε μαραθωνιο ? Θα μου πεις καφροι ειναι  υπαρχει λογικη?
Επειδη εχω πολυχρονη τριβη με αυτους τους ανθρωπους, δεν ειναι μεν ολοι ετσι,  αλλα οι καφροι δεν παιζονται. Κι ας ειναι ΠΑΟΚ και Αρης και Ηρακλης και οτι ναναι. Εδω πηγαν στο παιδικο πρωταθλημα και πλακωνονταν στο ξυλο, ηρθαν και στον Μαραθωνιο να δειξουν το μποϊ τους οτι και καλα  κανουν αντισταση (και τα σκατα μαγειρεμα)  θελουν και αποσχιση , αποσχιση απο τον εγκεφαλο τους εχουν κανει και δεν το ξερουν. 
Ασταδιαλα συγχυστηκα παλι, μας συγχυζουν και στο τρεξιμο ρε γμτ, παντε ρε να παιξετε παραπερα πιθηκανθρωποι.
Αυτα ειχα να πω κριμα γιατι ηταν ωραια στον τερματισμο.
Μετα δε και απο χρονια τρεξιματος ακουσα και το αμιμητο , ΜΕ ειπε ενας καζανοκεφαλος εμενα και τα αλλα τα παλικαρια που τρεχουμε αξημερωτα στο βοηθητικο του Καυτατζογλειου (γιατι ως γνωστον οι ωρες κοινου ειναι 7-2 το μεσημερι)   οτι ειμαι παρανομος λεει (εγω και οι αλλοι γιατροι δικηγοροι ασφαλιστες συνταξιουχοι , οικογενειαρχες ολοι παρανομοι - βρε ουστ) γιατι πηδαμε τα καγκελα για να μπουμε μεσα το πρωι , γιατι αυτος ειπαμε πηρε διαταγες απο τους μεγαλους βεζιρηδες του σταδιου να μην μπαινουμε μεσα γιατι θα το χαλασουμε - τρωμε λιγο λιγο το ταρταν πρεπει να ξερετε , ε τι να κανουμε μας αρεσει το ταρταν ειναι και φρεσκο δεν μπορουμε να αντισταθουμε.
Δωσε εξουσια σε ενα ανθρωπακι να δεις τι ειναι,  αυτο εχω να πω το  ειχαν πει και οι αρχαιοι αλλιως, βγαζουν και φετφαδες και χαρακτηρισμους.
Τελικα μαλλον πρεπει να το κοψω το τρεξιμο αντι να με ηρεμει με συγχυζει…

 
Σαν το βουνο δεν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου