Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Κατι να σας θυμομαστε?


Ημιμαραθωνιος στην Καλαμαρια λοιπον.
Στα πλαισια της προπονησης μου πηγα και δοκιμασα να τρεξω.
Ωραιο πανηγυρικο κλιμα πριν την εναρξη , με πολυ κοσμο για τα 5 χιλ. και τον δρομο του ενος χιλιομετρου των παιδιων τα οποια ξεκινησαν αργοτερα απο τον Ημιμαραθωνιο.
Τον ετρεξα τον αγωνα , ενιωσα ομως αρκετα απροπονητος , κατι που επιδεινωθηκε απο τον τραυματισμο μου στο 10ο χλμ και την φοβερη ζεστη. Αυτα εχουν λιγη σημασια ομως, γιατι πιεσα τον εαυτο μου και τερματισα ρισκαροντας μια επιδεινωση του τραυματος.
Να πω ομως για τον αγωνα τα εξης:
Πολυ καλη ημερα και μεγαλη προσπαθεια απο τον  Δημο Καλαμαριας. Πολυ ωραια η θεα στη Θαλασσα και φυσικα η διαδρομη στην Πλαστηρα.
Μπραβο στους δεκαδες εθελοντες και τους υπαλληλους του Δημου .
Πυκνη και αρκετα καλη η τροφοδοσια σε εναν αγωνα χωρις οικονομικη συμμετοχη.
Ομως ... Στον δευτερο γυρο οσοι επεσαν στη εκκινηση των 1000 μετρων  δεν εβρισκαν διαδρομο να περασουν και παραλιγο να ποδοπατηθουν. Ας αφηναν μια μικρη λωριδα στον δρομο... Συν το γεγονος οτι ειχε κλεισει (!) για λιγο η στροφη για την παρακαμψη των 21χλμ προς το Κοδρα...
Χαθηκε να κρατησουν 300 μεταλια για τους τερματισαντες τον ημιμαραθωνιο? Την ωρα που υπηρχαν ατομα που γυρνουσαν με αρμαθια μεταλια στον λαιμο τους? Ενα διπλωμα εστω? Κατι να θυμομαστε τον αγωνα?
Θα μου πεις τα μεταλια τα πετας μετα απο δω και απο κει μεσα στο σπιτι...
Τερματιζες όμως  και δεν ηξερες αν εληξε ο αγωνας...
Μετα δε το περασμα της ωρας οι Ελληναρες περνουσαν αναμεσα στους δρομεις με τις κουρσες τους για να πανε στο καφενειο...Πρωτη φορα κινδυνευσα στα αληθεια απο μηχανακι . 
Πολυ ερασιτεχνικη η διοργανωση αν και δεν συνηθιζω να γκρινιαζω.
Ας μεινω τουλαχιστον στην ευγενεια και τη διαθεση των εθελοντων που μπραβο τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου