Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ;



Μετά και τον Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης  επέστρεψα με μερικά πολύ ωραία τρεξίματα σε στάδιο και βουνό  - με το τελευταίο παρέα με τα παιδιά που θέλουν να πάνε στην Αθήνα.
Τελευταίο τρέξιμο τους  πριν από τη δοκιμασία του Κλασσικού στον οποίο δε τρέχω . Ενας τον χρμετρα. ﷽﷽﷽ω στον αγώνα του Ξηρολι εδόνο φτάνει (και περισσεύει ) για τα δικά μου δεδομένα.
Και τώρα?
Καλά είναι να κάνουμε και σχέδια για κάποιον αγώνα αλλα λογικά πλέον μέχρι τέλους του έτους δεν εχει εδώ κοντά στη Θεσσαλονίκη κάποια διοργάνωση . Ένας ημιμαραθώνιος Πάικου στην Καστανερή (όπου έκανα και μπόλικες ασκήσεις ως φαντάρος – να μου λείπει το βύσσινο αν και ειναι ωραία περιοχή) . Ενα δεκαράκι στη Αγριά του Βόλου, αντε και Ημιμαραθώνιος Τυρνάβου – Λάρισας (μακρια πεφτουν αυτα, μόνο για εκδρομή με τα παιδιά) και ... αυτά.
Ελλείψει κινήτρου,  ευκαιρία να το ευχαριστηθώ. Χαλαρή προπόνηση , ίσως κανα ποδήλατο , αγορά φρέσκων παπουτσιών για την νέα χρονιά και συντηρητικά τρεξιματα μέχρι να ξεκινήσω προετοιμασία για τον επόμενο Αλεξάνδρειο... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου