Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ




Ε,  ναι . Επιτελους.
Εκδρομη στον Ολυμπο. Χωρις τρεξιμο.
Δηλαδη χωρις η   γλωσα να αγγιζει το εδαφος και χωρις να βλαστημαμε την ωρα και τη στιγμη που γεννηθηκαμε.
Εκμεταλλευομενος τον εθελοντισμο - μαζοχισμο ορισμενων φιλων που επιμενουν να συμμαζευουν κατι ζωντανα σαν κι εμας και να μας  πηγαινουν εκδρομες στις εξοχες και στα εξωτερικα , δηλωσα ολο χαρα την συμμετοχη μου - οχι σε αγωνα αυτη τη   φορα -  αλλα στην εκδρομη του ΣΔΥΘ (ορειβατικη εξορμηση το λενε ) στον βουνο των Θεών , τον Ολυμπο. (ταρατατζουμ - ταρατατζουμ  εδω , αμεσως μετα το “Θεών”, για λογους εντυπωσεων και μονο).
Μ’αρεσει ο Ολυμπος. Και καποια στιγμη θα τρεξω κιολας στον τοπικο Μαραθωνιο  (θαχω γινει εξηνταρης αλλα δεν πειραζει , ο εξηνταρης σαν τους τρεις εικοσαρηδες, εχει τριπλες τις χαρες)
Προς το παρον ομως θα παω με τα αλλα παιδια να το περπατησω - εχει καλο προγραμμα ο ΣΔΥΘ .
Εκανα τη δηλωση μου , εβαλα χαρτοσημο την πρωτοκολησα , εκανα και μια σειρα δικαιων αιτηματων που εγιναν ολα αποδεκτα και μετα απο σκληρο παζαρι με τον προεδρο θα ανεβω στο βουνο των Θεων (ταρατατζουμ κλπ κλπ μη τα ξαναλεμε) .
Θελω μονοκλινο δωματιο ειπα, πρωινο στο κρεβατι , καμαριερα με την σχετικη στολη  και οχι ποδαριλες , οχι ροχαλητα και οχι ιστοριες απο τον στρατο.
Θα παω να δω τον Μαρκο και  τον αλλο τον ψηλο τον Μακη τον Μηλια οποιοι προφανως θεωρουν οτι με το υψος τους θα αυξηθει και το υψος του βουνου. Ειναι φιλοι μου ομως και συνδρομεις.
Παω να τους συμπαρασταθω,  να τους ευχηθω, να βοηθησω αν μπορω  να κανω δολιοφθορες σε βαρος των αντιπαλων τους και οπωσδηποτε δεν θα τους δουλεψω καθολου κατα την αναβαση (μετα κανα-δυο βδομαδες ομως εχει να γινει του κουτρουλη ο γαμος , αλογα θα τους κανω ...)
Τους ζηλευω να πω την αληθεια   αλλα κι εμεις καλα θα περασουμε υποπτευομαι , ηθελα πολυ να παω στο βουνο , εχω χρονια να παω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου