Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

4η ΦΟΡΑ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟΣ


Το διαβασα και στο Ιντερνέτ : "Κορυφαίοι αθλητές δίνουν λάμψη στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης"  και ενθουσιαστηκα , λεω για μας θα λεει,   που συμμετεχουμε για πολλοστη φορα  προς δοξαν του αθλητισμου της μεσης (αχεμ) ηλικιας στον μεγαλο αυτο αγωνα που ξεκινησε απο τρεις - τρεισιμιση χιλιαδες το 2012 και εφτασε στις  20.500 φετος.
Kαι παλι Νυκτερινος,  λοιπον αντε παλι μεσα στη νυχτα σαν τους ξενυχτες να τρεχουμε με τον Διοσκουρο, βασικο μου δρομικο συντροφο με τον οποιο εχουμε ονειρο μας μια φορα να το κανουμε κατω απο δυο ωρες, εχω δε την αμυδρη υποψια οτι αυτος θα το εκανε πολυ ευκολα αν δεν ειχε εμενα στο πλαϊ του να τον σερνω στους δικους μου αργους ρυθμους. Αλλα δεν φταιω 'γω , ειναι που τρεχουνε διαφορες με τα κολαν και μας κολαζουνε και θελω να χουμε καλυτερη αποψη για να μπορουμε να στηλιτευουμε αυτην την ηθικη καταπτωση και  ακολασια (την καταδικαζουμε) .  
Θα'χουμε και καλη παρεα , σχεδον ολοι (οχι ολοι αυτοι που θα επρεπε ή θα θελαμε αλλα τελος παντων) απο την πρωινη ζωνη θα μαστε εκει,  αλλωστε εχουμε μαθει να τρεχουμε μονο  μεσα στο σκοταδι , αν μας δει το φως της μερας εξαφανιζομαστε σαν τους βρυκολακες.
Μια χαρα  θαναι ακομη κι αν βρεχει , μ'αρεσει πολυ  αυτη η διοργανωση , μ'αρεσει ιδιως  που την σπαμε σε  ολους αυτους που εχουν συνηθειο τους το Σαββατοκυριακο να καβαλανε τα αμαξια τους μεσα στο μποτιλιαρισμα και ολη μερα σουρτα - φερτα μεσα στην Τσιμισκη για να διπλοπαρκαρουν και να κατσουν να ρουφαν το φραπογαλο σε μια απο τις χιλιαδες καφετεριες της φραπεδουπολης.

Ωραια θα περασουμε.

1 σχόλιο:

  1. ναι μωρέ ολοι τρέχετε να πούμε και το επομενο ΣΚ όλοι τσιγάρο, κοψίδια και ελληνάδικο.... ψώνια και μόνο τρέχουν και 10-20 καμμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή