Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΞΙΜΟ

Αυτο ηταν ανοιχτο


Φιλοι σου λεει μετα...
Γραφτηκα στο Ξηρολιβαδο , ενταξει εκει παμε για το τοπιο και το μπαρμπεκιου... Θα παμε και ζευγαρια εκει, ο Ψηλος με τη δικια  του, ο Γιωργος με τη Μαρια , ο Φωτης με την Ματουλα , εγω με την Ψησταρια μου, ρομαντικα θα περασουμε .
Γραφτηκα στο Ζαγορι , αντε εκει ειναι λιγα τα χιλιομετρα,  λεει και το μερος, παει καλα, θαναι και ο Γεωργιου εκει μεχρι να κουτσομπολεψουμε και να βγαλουμε φωτογραφιες θα  τελειωσει ο αγωνας ...
Γραφτηκα στην Αθηνα, εκει κανεις δεν νοιαζεται,  ολοι πανε στην Αθηνα ...
Γραφτηκα ομως και στον Ολυμπο , την αυθεντικη διαδρομη (αυτη ειναι η αυθεντικη διαδρομη , οχι η αλλη του Ιουνιου, αλλα αυτα τα ξερουμε εμεις που εχουμε προλαβει τον Ολυμπο πριν ψηλωσει πολυ,  οταν ηταν σαν το Σειχ Σου...) . Ρε ενας να πει "τι πας να κανεις ?" δεν βρεθηκε ... ενω ειναι γνωστο οτι ειμαι απροπονητος του κερατα  και χαβαλες στο τρεξιμο , ολοι εσπευσαν να χαιρετησουν την αποπειρα αυτοκτονιας.
Εν πασει περιπτωσει αν συμμαζευτω λιγο μεχρι τον Σεπτεμβριο μπορει να παω  γιατι μονο το Σειχ σου δεν φτανει για προπονηση και που να τρεχω τωρα στις Πετροστρουγγες για προπονηση. Γιατι θαναι δυσκολα εκει πανω , θυμαμαι τον φιλο μου τον Ψηλο που ειχε παρει μερος (προ Χριστου) , μιλουσε με απελπισια για τη διαδρομη που τοτε ηταν και μικροτερη να φανταστει κανεις... (Σιγα μην παω).
Και ειναι και ψιλομαζοχισμος η προπονηση αυτον τον καιρο , πηγαμε μια παραλια με τους αλλους το Σαββατο , μπαμπακιασε η γλωσσα μου απο τη ζεστη,  σαν βραδυγλωσσος δικηγορος   μιλουσα , συμφωνησαμε παντως ολοι να λεμε οτι εμεις στην προπονηση περναμε παρα πολυ καλα και οτι δεν μας ενοχλει η ζεστη και να μην δειξουμε σε καμια περιπτωση οτι τυρρανιομαστε. 
Πηγαμε δυτικα αυτη τη φορα καναμε και μια επιθεωρηση τα (αχεμ) σπιτακια στο Μυλο , ολα σχεδον εχουν κλεισει , φαινεται οτι η κριση επιασε και τον τομεα αυτων των υπηρεσιων (ας πουμε υπηρεσιες ευεξιας να καταλαβαινομαστε) . Τελικα φτασαμε πισω στο σταδιο σαν αποξηραμενες ρεγγες απο τη ζεστη, πολυ ωραια ηταν.   
Και την Κυριακη Ξηρολιβαδοοοοοο. Η καλυτερη διαδρομη ολων (για τα δικα μου γουστα...) .
Τρεχοντας Δυτικα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου