Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

TRAIL RUNNING στο Καυταντζο


 
εφαμιλλο των καλυτερων ευρωπαϊκων
Καθε βραδυ τσεκαρω το προγραμμα μου για το τρεξιμο , αυτο το φοβερο που τελικα κανω τον ιδιο χρονο σε καθε μαραθωνιο , για να δω τι θα τρεξω την επομενη. Επειδη ειχα να κανω 400αρια και δεν συμμαζευεται ,προετοιμαστηκα ψυχικα και το πρωι πηγα στο σταδιο φουσκωμενος απο περηφανεια  που θα κανω τετοια φοβερη προπονηση.
Παρεπιπτοντως μολις ξεκινησα να τρεχω γρηγορα (τρομαρα μου) η αντιδραση των αλλων ηταν "επαθες τιποτα? " αλλα τετοιοι κανιβαλοι κακοηθεις ειναι , τι να πεις τωρα για τυπους που κανουν λονγκ ραν το Σαββατο το πρωι μονο και μονο για να δουν τις ξεμπαρκες που βγαινουν απο τα γυρω μαγαζια .
Σιγα και δεν εκανα προπονηση ομως ...
Και αυτο γιατι η κατασταση του σταδιου δεν συμμαζευεται πλεον. Αν δεν ηταν δηλαδη διπλα στο σπιτι μου δεν θα πατουσα πια , παρα το δελεαρ των φιλων που τρεχουν καθε πρωι εκει. Ειναι αδυνατον να τρεξεις πλεον στις δυο πρωτες σειρες των κουλουαρ οπου το πλαστικο εχει σκασει και εχει φυγει σε κομματια , ενω και στις ακρες,  εκει που τρεχει ο πολυς ο κοσμος , το ταρταν ειτε λειπει, ειτε εχει παχος τσιγαροχαρτου, ειτε κρυβει απο κατω νερο-surprise!!  , περνας , πατας και γινεσαι μουσκεμα. 
Συν το γεγονος οτι αν πας νωρις ολος ο αγωνιστικος χωρος τοσο στο (ας'το πουμε) χορτο,  οσο και στο (ας'το ξαναπουμε) ταρταν, ειδικα το πρωι ειναι λιμνη  απο το  εντατικο ποτισμα που αποσκοπει στο να γινει το γηπεδο πιστη αναπαρασταση των everglades της Φλοριντα.  Μεχρι και γλαροι ερχονται το πρωι (αληθεια, γλαροι πανω απο την Αγιου Δημητριου) μαζι με καμια κατοστη κορακια που μαλλον ελπιζουν - βασιμα - οτι καποιος απο εμας θα πεθανει τρεχοντας και θα πεσουν να τον φανε φρεσκο-φρεσκο.
Δηλαδη χιλιες φορες καλυτερα πριν απο τους Ολυμπιακους οταν το γηπεδο ειχε χωμα γυρω γυρω και τουλαχιστον τρεχοταν .
Aκομη και στο τελευταιο χωριο εχει καλυτερο γηπεδο για τρεξιμο, οχι στην Θεσσαλονικη οπου το μοναδικο σταδιο του δημου ειναι σαν αχουρι.
Γιατι τωρα αυτο το πραγμα δεν τρεχεται. Ουτε για τρεηλ δεν κανει.
Και ζηταν και ταληρο για εισοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου