Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Δίον

Λιακάδα . Σωστή θερμοκρασία. Υπέροχη θέα. Ένας πολύ καλός ημιμαραθώνιος.
800 δρομείς από όλη την Ελλαδα. Καταπληκτική συμπαράσταση από δεκάδες εθελοντών. Το Δίον άξιζε πραγματικά πολύ. Μπράβο στον σύλλογο δρομέων ΖΕΥΣ για τη διοργάνωση.
Μπράβο και στους κατοίκους των χωριών , Δίον , Καρίτσα, Κονταριώτισσα και Αγ. Σπυρίδωνα που βγήκαν να χαζέψουν όλους αυτούς τους τρελλούς που τρέχαν πρωί πρωί στην άσφαλτο και τους χειροκρότησαν δίνοντας δύναμη για τη συνέχεια του αγωνα.  
Μια διοργάνωση που βοήθησε τους πάντες , τους δρομείς που κάναν ένα ωραίο αγωνα, τα χωριά που τα είδε και τα γνώρισε κόσμος ,  τον τοπικό  Δημο. Μπράβο και πάλι.
Μόνο -  λίγο αρνητικό (χωρίς καμιά διάθεση γκρίνιας) ότι υπήρχαν αρκετά αυτοκίνητα που περνούσαν πλάι στους δρομείς.   Θα είναι καλίτερα του χρόνου.
Τον βγάλαμε  τον αγώνα άνετα , ο Μάρκος έκανε σούπερ χρόνο, εγώ το έβγαλα πάρα πολύ άνετα  χωρίς ενόχληση στο πόδι (μέτρησε πολύ η προπόνηση στις ανηφόρες του Σειχ Σου ειδικά μετά την Κονταριώτισσα)  και σε ικανοποιητικό χρόνο και ο τρίτος της παρέας χωρίς ουσιαστικά προπόνηση τερμάτισε και αυτός. Πολύ ωραία.
Πάμε για τον μεγάλο τώρα  στον Αλεξάνδρειο.
Να και δύο φωτογραφίες
Το Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών, στην αφετηρία
Μετά την Κονταριώτισσα, στο βάθος ο Όλυμπος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου