Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Αυγουστιάτικη Επιστροφή


Επιστροφή αυγουστιάτικη. Στην σχετικώς άδεια Θεσσαλονίκη.
Πρώτο τρέξιμο στο βουνό και πάλι, όπου με ικανοποίηση είδα και την περιπολία του εθελοντή  με την «γουρούνα» ... ευχάριστο θέαμα. Υπάρχουν άνθρωποι που αντί να πάνε για μπάνιο , θυσιάζουν καποιες από τις ώρες τους,   για να φυλάνε το βουνό (ημέρα Σάββατο 11-8 υπενθυμίζω) . Κι εμείς μαζί τους στο τρέξιμο.
Στη συνέχεια Στάδιο όπου άρχισε  να μαζεύεται κα ﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽εγκαταστάσεις και ελευόσμος  . Μετά τις 15 θα γίνει πάλι ο κακός χαμός, μια και υπάρχουν ομάδες που κάνουν προετοιμασια υπενθυμίζοντάς μας πόσο φτωχη πόλη είμαστε σε αθλητικές εγκαταστάσεις και ελεύθερους χώρους. Ας οψεται – μεταξύ αα ﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽εγκαταστάσεις και ελευλλων  - η καταραμένη περιπέτεια του 2004...
Κι ας μην ξεχνάμε την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Στάδιο και ο περιβάλλων χώρος του (ανάμνηση μονιμη πια ο πόνος από το διαστρεμμα στην λακούβα της εξωτερικής του Σταδίου)   
Τέλος με τη γκρίνια... Κάνει και δροσιά, είναι πια ευχάριστο το τρεξιματάκι, πέφτει και πιο νωρίς ο ηλιος και αντιλαμβάνομαι πλέον από τους τύπους που βλέπω να τρέχουν, ότι κάποιοι προετοιμάζονται εντατικά  για τον Κλασσικό αν και πολλά ακούω για τα Γιαννιτσά που είναι σε λιγότερο από ένα μήνα. Εκεί θα είμαστε με την παρέα σίγουρα και θα είναι και ένα τεστ για την Αθήνα (που φαντάζει ως ο απόλυτα δύσκολος στόχος)
ΥΓ Ακούω καλά λόγια για τον 4ο Παραλίμνιο Αγώνα Δρόμου Ρυμνίου (κάπου κοντά στην Κοζάνη) 15χλμ στις 2 Σεπτεμβρίου... Θα το τσεκάρω..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου