Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΠΙΕΛΑ


Μπιελα  (BLR) κοντευουν να χτυπησουν τα ποδια μου απο την προπονηση που για τα δικα μου τα κυβικα ειναι αρκετη, αρχισαν τα βαρβατα long run εμπλεξα και με κατι τυπους αγριους  και δε παει αλλο , εχω σπασει το οριο ταχυτητας που μου βαζει ο οργανισμος μου .
Γιατι ελαφρα τη καρδια αποφασισα να κανω ενα προγραμματακι κομματι πιο δυσκολο απο περυσι που περυσι ημουν και ενα χρονο μικροτερος...(να τα λεμε κι αυτα) . Και καθε πρωι ποναν τα ποδια μου  σαν απομαχος του Ελ Αλαμεϊν.  Τραβατε με κι ας κλαιω φυσικα , μια και δροσισε κιολας και ειναι μια χαρα μετα τα ψησιματα του καλοκαιριου , μεχρι και διπλο τρεξιμο εκανα που ειναι απτη αποδειξη εγκεφαλικης βλαβης .
Και δεν εχω αποφασισει ακομη που θα παω...
Δηλωσα και Αθηνα , μαλλον πιο πιθανη ειναι ομως η Κωνσταντινουπολη  που θα παει ολοκληρη παρεα απο Θεσσαλονικη , εχει και ενδιαφερον η διαδρομη και στο κατω κατω ποτε θα ξαναπαω εξωτερικο ? (ασε που δεν χει τις ανηφορες της Αθηνας)
Ακανθωδη τα ερωτηματα και τα διλημματα ...
Επισης με απασχολει το αν θα παω να τρεξω στο Πορτο  Καρρας , αν θα τρεξω στα Γιαννιτσα, αν θα παω επιτελους στον Υψηλαντειο στη Νεα Τραπεζουντα , ποσες φορες να παω γυμναστηριο την εβδομαδα - τωρα που εχω και χρονο ακομα-  τι παπουτσια να φορεσω στον επομενο αγωνα , αν πειραζει να χανω καμια προπονηση που και που, αν το να φας φασολακια την προηγουμενη του αγωνα ειναι το ιδιο κακο με το να φας φασολια , ποιος ειναι θαμμενος στην Αμφιπολη, που θα βρουμε τις γυμνες φωτογραφιες της Κεητ Απτον που διερευσαν στο διαδικτυο (ντροπη...), αν θα βρεξει αυριο , τι φαι εχει το μεσημερι και αλλα πολλα ερωτηματα που απασχολουν την ελληνικη οικογενεια σημερα ...

Σιγουρα ομως  θα παω στον Νυκτερινο ενω σιγουρα ζηλεψα για το τρεξιμο στην ΔΕΘ που εγινε για φιλανθρωπικους σκοπους αλλα δεν πηγα (βλακωδως)

1 σχόλιο:

  1. Κρίμα που η ανθρώπινη ματαιοδοξία αποδείχτηκε ισχυρότερη της ανθρώπινης προσφοράς.Κρίμα για την πόλη μου κρίμα για τη δρομική της κοινότητα.Εγώ πλέον απέχω συνειδητά από αυτήν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή