Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ


Επιτελους τελος προπονησεων για την Αθηνα και ξεκινησα το φορμαρισμα (taper το λεμε εδω πανω) που θα με οδηγησει σε νεες λαμπρες επιδοσεις ανταξιες του προσφατου παρελθοντος (καλυτερα να μην μπουμε σε λεπτομερειες για χρονους, εεεεε ποιος θελει να τους θυμαται κιολας) 
Το φορμαρισμα περιλαμβανει :
Μειωση εως εκμηδενιση χιλιομετρων σε σημειο να μου προκαλειται στερητικο συνδρομο.
Προσεκτικη , εξειδικευμενη , ακρως επιστημονικη διατροφη της τελευταιας εβδομαδας, εναρμονισμενη με ολα τα σοφα που διαβαζω στα ιντερνετικα σαϊτ. Οχι πρωτεινες και υδατανθρακες , παντζαροζουμα και ψωμια ολικης αλεσης και αηδιες.
Τρωω απ'ολα και πολυ , χωρις περιορισμους  (Θα εχω αποθηκευμενη ενεργεια να κινησει τρενο, γλυκοζη σε επιπεδα γαλακτομπουρεκου Γαλυφιανακη).
Συμβουλευτηκα στη συνεχεια ολους τους εμπειρους φιλους μου σχετικα με τη διαδρομη, τις δυσκολιες της και τι να προσεξω. Ρωτησα εικοσι , πηρα εικοσι διαφορετικες απαντησεις, ακρη δεν εβγαλα... Λες και τρεξαν σε αλλα μερη ο ενας απο τον αλλο  (Δεν περιμενα και τιποτε καλυτερο).
Συνεννοηθηκα με αλλους καμια δεκαρια για το  που θα πανε , που θα μεινουν . Ολοι θα πανε χωριστα. Ολοι θα μεινουν σε χωριστα ξενοδοχεια και διαφορετικες  περιοχες. (ετσι ειμαστε εμεις οι δρομεις, φοβερη συμπνοια , συντροφικοτητα και αλληλεγγυη. - μεγαλα γομαρια, ασε που μου μυριζει βρωμοδουλεια, λεν στις γυναικες τους οτι πανε για μαραθωνιο και πανε και ...αχεμ ... ποτιζουν αλλες γλαστρες  για να το πω ετσι κομψα) .
Τωρα βεβαια απο το να μεινω με αυτους τους βρωμοποδαρους το προτιμω, αλλα δεν τους το λεω,  μενω στο "αχχχχχ τι κριιιιιιμα, θα καναμε και παρεα πριν τον αγωνα και ισως και μετα" (αλλα καθολου δεν το εννοω, δεν ειναι του επιπεδου μου κατι τετοια ως γνωστον , ολο για αγωνες θα μιλανε και για επιδοσεις και παπουτσια και για διατροφες - θεμα ταμπου ως γνωστον στη δικη μου περιοχη).
Τους συνεστησα βεβαιως να μην πανε σαν χωριατες, στην πρωτευουσα της Ελλαδος θα πανε - κοτζαμ Ολυμπιακοι αγωνες γινανε εκει (ακομη ειμεθα εμπλεεοι υπερηφανειας εδω στην επαρχια), μην τους δω σε κανα αεροδρομιο να κουβαλανε τιποτα καλαθια με πεσκεσια και με αυγα και κοτα στη μασχαλη , τους εχω ικανους , θα μας κακοχαρακτηρισουν οι Αθηναιοι... (ειμαι ικανος να γραφω κακιες μεχρι αυριο).
Να βαλουν κανα καλο ρουχο , κανα παντοφλε παπουτσι, κανα καπελο , να τετοια πραγματα απλα,  οχι μονο  Σωκονι και Μιζουνο και φορμες πανω κατω σαν ξεμπαρκοι ναυτικοι.  (δεν υπαρχει καμια ελπιδα μ'αυτους...)
Γιατι θα ερθουν κατω ολοι οι ημιαγριοι , Μακης Βαγγελης, Λευκος Κενυατης, Ιωσηφ, Στεφανος απο dryvillage,   ευτυχως θα τους χασω με την εκκινηση εχουν ετοιμαστει για μεγαλους χρονους , δεν μπορω να καταλαβω , δεν καθονται σαν κι εμενα να απολαυσουν με την ησυχια τους τη διαδρομη.

5 μερες ακομα.

1 σχόλιο:

  1. καλο απογευμα δρομεα..οτι και αν γινει..οσοι και αν ειναι διπλα σου..οσοι ειναι εμπρος σου ..και ολους αυτους που θα σε περασουν η θα ξεπερασεις.. να θυμασαι πως εισαι εσυ και ο δρομος..και πως ο τερματισμος οσο μακρυα και αν ειναι..θα τον φτασεις!!
    μην ξεχασεις την υποσχεση για το κερασμα!! :-):-):-)καλη συνεχεια (παρεμπιπτόντως εγω θα παω το σαββατο για τον αριθμο συμμετοχης.)φιλι..
    xryssaki..

    ΑπάντησηΔιαγραφή