Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΖΑΘΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ



Αντε καλα τρεξαμε τον μαραθωνιο , παει και τελειωσε  ομως,  νάταν κι'αλλος . Εκανα μπολικη προπονηση, ξυπνησα τα πρωινα μου,  ετρεξα ανηφορες, ετρεξα κατηφορες, τωρα τι θα κανω? Σαν συνταξιουχος που δεν του αρεσει το καφενειο νιωθω.
Πηγαμε και στο εορταστικο δρομικο τραπεζι , καταβροχθισαμε απο  ενα μοσχαρι  κρεας ο καθενας ,  πρωτεϊνικη αποκατασταση ονομαζεται αυτο στη γλωσσα μας, το πληρωσαμε δε στην πρωινη προπονηση της Κυριακης οπου σε καθε ανηφορα  βελαζαν τα ζωα που φαγαμε μεσα απο την κοιλια μας .
Γραφτηκα κιολας σε Φιλιππειο και Πυλαια ετσι για τον χαβαλε  , ο αγωνας στη Βεροια ειναι καλός και γρηγορος, εψησα και τον Διοσκουρο να ερθει, σιγουρα  θα ερθει και κανας αλλος χαβαλες, καλα θα περασουμε ... Της Πυλαιας ο αγωνας δεν με ενθουσιαζει  να πω την αληθεια,  αλλα ετσι κι αλλιως θα παω που θα παω για τρεξιμο το πρωι ... Δεν μου πολυαρεσει , οχι γιατι κανουν κατι κακο στον αγωνα , καθε άλλο , δεν μ'αρεσει που περναει σε σημεια μεσα  απο το δρομο και απο τα αυτοκινητα - η διαδρομη σηκωνει αλλαγες κατα την ταπεινη μου αποψη (αυτο δεν σημαινει οτι αποτρεπω κανενα απο το να παει ,  το αντιθετο μαλιστα , εχει τη φαση του, εχει και σουβλακια στο τελος τι αλλο να θελει κανεις απο αυτη τη ζωη... ).
Γιατι ειχαμε  και τον Συζαθλο πριν λιγες μερες - εναν ακομη αγωνα στο Σειχ Σου που ξεκινησε δοκιμαστικα με μεγαλη επιτυχια κι αυτος σε καποιο σημειο περνουσε απο δρομο , επρεπε να κοπει η κυκλοφορια - αυτο ειπαμε δεν μ'αρεσει (ειμαι και γεροπαραξενος ως γνωστον) . Ο αγωνας παντως ειχε μεγαλη επιτυχια , σηκωνει ομως βελτιωσεις στην διαδρομη συμφωνα με τους πολλους συμμετεχοντες,  θελουμε λιγοτερο δασικο δρομο και περισσοτερο μονοπατι  , πανω απ'ολα ομως εγινε για καλο σκοπο και απο παιδια που αγαπαν τον αθλητισμο και ξερουν απο αγωνες. Προβλεπω λαμπρο μελλον.
Πολυ ενδιαφερον εχει και ο αγωνας Double Road Race με την σπαστη κουρσα των 10+5 χιλομετρων που γινεται και σε  περιοδο εορτών - σχετικα ανετη απο δουλειες. Μπορει να παω (τα "μπορει" τα βαζω για ξεκαρφωμα , θα παω σιγουρα) αν και το θεωρω ολιγον τι ακριβο για δεκαπενταρι , αλλα θα πεις,  περι ορεξεως κολοκυθοπιτα,  αν θες και μπορεις, πας. Γιατι εδω εμεις στο "τρεχοντας" τον φυσαμε τον παρα και αντι να κανουμε επιδειξη στα μπουζουκια και στα συναφη, παμε και τρεχουμε   και τα ξοδεύουμε σε αγωνες και παπουτσια και ναϋλον ρουχα και οχι σε λουλουδια και ξανθιες λαγνες φιλοτεχνες  καλλονες  παρακαλω.

Για να'χουμε και κατι να συζηταμε κιολας με τους αλλους το πρωι στο πρωινο τρεξιμο του σταδιου γιατι  η ομαδα μας δεν παει καλα , τα πολιτικα ειναι σ@#$α  , θελουμε να ξεχασουμε τις δουλειες και τις γυναικες μας ,  τι αλλο να πουμε, για καναν αγωνα θα μιλησουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου